[silindi] kacıncı haftadayız ikiz anneleri ?? durumlar nedir biz 26+5 çift yumurtamı tek mi onuda bildirelimmm :)
Melisss_93 [silindi] 31+1 tek yumurta ıkızlerıne hamıleyım ama zor gecıyor agırlastım ıyıce çatlıycak gıbıyım
Valide [silindi] çift yumurta ikiziyiz 23+0 kuzularım şimdilik iyiyim biraz halsizlik var ama o eşim askere gitti 1 ay ayrıyız onun vermiş olduğu depresyon olabilir 🙈 🌸
[silindi] clsm ay ne güzel bende 27 deyim inşallah gider ya o zamana kadar erken doğum olmasını istemiyorumm
Melisss_93 Bnde erken dogumdan korkuyorum sureklı yatıyorum 28den berı 31 e kadar geldı. Bakalım gelısımlerı önde o yuzden erken alırlar benımkılerı 30.haftada bırı 2097 biri 1978 gramdı
[silindi] Melisss_93 ay bende cok korkuyorum erken doğumdan ya nasıl olacak bilemiyorum 26+5 im doktor seninkini ne zaman alalım dedi canm?
ikizlerim2021 Melisss_93 Önce Maşallah diyeyim 🧿 nasıl besleniyorsunuz? Yani bebekleri iyi beslemişsiniz belki önerileriniz vardır? Benimkiler biraz ufak o yüzden sormak istedim 😊
Melisss_93 [silindi] gıttıgı yere kadar canım ama kılıları boyları onde oldugu ıcın en fazla 35 ı gorurum ben gıbı gelıyor
Melisss_93 ikizlerim2021 canım herseyı yedım ayrım yapmadım ama şoyle dıyım meyve ve yogurt peynır aşırı yedım başından berı