Seyma-turan1 Bağcılar ve civarında ikamet eden hamiş anneler hangi hastane ve doktoru tercih ettiniz?
elmaliturtamm Seyma-turan1 medikal park florya prof.hüseyin cengiz aşırı ilgili ve son derece işinin hakkını veren bir doktor
Civciv_geliyor1 Seyma-turan1 ben güneşlide Yaman cerrahi tıp merkezine gidiyorum Eray balcana memnunum canım
ruveyda14 Seyma-turan1 Medipol gitmeyin aşağıda yazdım hizmet ilgi sıfır sadece para olarak bakıyorlar ilgi alaka yok ve stsjere denk geldim eğer illa olacaksanız ameliyat ve girecek kişiler hakkında kesin bilgi alın
ruveyda14 Kbta spinal sezaryen oldum yanlış yaptılar uzman yerine stajyer koymuşlar 7 kere iğne soktular suan felç olmadım ama beynimde hasar oluştu Allah belalarını versin
ruveyda14 Kbta ve belirttiğim halde erkek soktular doğuma hizmet sıfır hayvan gibi davranıyorlar şimdiki aklım olsa başka hastaneye giderdim bir hafta oldu doğum yapalı mahvettiler
Seyma-turan1 Bskaymazz1 Asiye uzun’a gidicem bu ay ilk ay Derya kabza gül’e gittim ama çok yoğun bir doktor.
Bhr075 Merhaba cici anneler, Medicine hastanesine gidiyorum doktorum Tea Tavadze başka bu doktora veya hastaneye gidipte memnun kalan var mi?