Nihal107125 20+6 lik gebeyim. Perinatoloji doktorum. Kalpte az parlaklik,bobrekte genislik var dedi. Sizce endiselenmeli miyim basina gelen var mı?
cerenmina Nihal107125 benimde bebeğin böbreğinde genişleme cikti. Perinatoloji uzmanı kendi doktorun takip eder dedi. Kendi doktorum da taa Kasım da randevu verdi. Ekstra kontrol gerek görmedi. Seker yüklemesi ile bakarız dedi. Erkek bebeklerde genişleme idrarini tuttuğundan dolayi olabiliyormuş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Elifnurky18 Nihal107125 merhaba ayni durum bende de var sonuc noldu acaba hala kullaniyo musunuz bu uygulamayi
Nihal107125 Aselllll doktorun takibinde olacak dedi. Kız bebeğim bu arada. 28. Haftaya kadar duzelmesi lazim olabiliyor böyle bazen dedi. Buyuk bir sorun gormedi. Düzelmezse dogduktan sonra tedavisine bakilir falan dedi.
Nihal107125 Aselllll Amniyon sivi ve kan testi önerdi. Ama Amniyon sivisinda dusuk tehdidi olabilecegini söyledi. Kandan bakabiliriz dedi.
Nihal107125 cerenmina Benim kiz bebegim. 28 haftaya duzelmesi lazim dedi. Olabiliyor bazen boyle dedi ama duzeliyor dedi. Testler onerdi ama bilmiyorum. Merak ettim benle ayni durumda olan var mi diye. Kendi doktoruma attim bunlari sonuclari. Onun yazmasini bekliyorum şimdi
cerenmina Nihal107125 içinizi ferah tutun lütfen. Stres yaparsanız bebeğiniz de etkilenir. Merak etmeyin geçecektir.
Nihal107125 cerenmina İnsaAllah gecer bu durum. Stres olmamaya çalışıyorum. Fakat ister istemez aklim takiliyor. Dua ediyorum. Cok teşekkür ederim