Mervenin_Mucizesi Zeynepogzvrl şaka mı bu 😀😀 kız ağzından niye çıksın hiç çıkar mııı çocuk midende mi
Milkshakee Zeynepogzvrl 🙄 Ben ne okudum şaka mı yapıyorsun normalde asla böyle bir yorum yapmam canım ama ağızdan bebek mi düşer gözünü seveyim yapma ya. Kusman çok normal…. 🤦🏻♀️
Babybella Zeynepogzvrl Ben hergun sabah akşam kustum düşmedi. 😁 Sadece doktor ağrın oluyormu diyordu. Karın ağrım falanda olmuyordu. Hatta bı dönem sürekli öksürüp kusuyordum. Diyodum bu bebek iyi düşmüyor böyle. İçin rahat olsun
YuvarlanamayanPandaa Zeynepogzvrl hayır yorum yapmayavagım sakınce çıkacagım doğumuma 3 gün kala askı yiyemem 😂😂
yasemiinorhn Zeynepogzvrl durumuna üzüldüm inşallah iyi olursun hemen ama gerçekten Allah iyiliğini versin inan çok güldüm 😂🤦🏻♀️ kız bebek ağızdan düşer mi şaka mı yapıyorsun gerçekten söyledin mi bunu 😂😂😅
Zeynepogzvrl yasemiinorhn hahaha söyledim valla şuan bende ne kadar saçma bişey söylediğimi düşünüyorum utandım
Elbet-birgun-kavusacagiz Zeynepogzvrl neyse guzel ce aciklama yapayim… bu bebk rahimde migdede degil kustugunuzda düssun.. kanamaniz vs olmadigi surece korkmayin. Kusmadan zarar gelmez bebege
duygulu62 Zeynepogzvrl bu Platform da ılk defa böle bir soruyla karşılaştım 🙈 daha neler göreceğiz kimbilir
Dadas Zeynepogzvrl kusarken bebek düşer mi demiş yani sanırım kendini kasıp baskı olup bebeğin gideceğini düşünüyorsun korkma canım Allah onu sana yazdıysa hersekilde seninle olacak ☺️🤲
cilek21 O kadar cok kustum ki artık öğürmekten suratımdaki kılcal damarlar çıkmıştı ortaya ama birşey olmadı cok şükür