Tecrübeli annişler bana akıl verir misiniz neler almam gerek yarın alışverişe çıkıcam özellikle kıyafet olarak
Yenidoğan alışverişi
Elifinannesi11 ALDIKLARIM
6 adet yeni doğan zıbın
1 adet 9/12 ay zıbın
10adet 3 ay zıbın
4adet 6 ay zıbın
8 adet 3/6 ay zıbın
2 adet patikli alt 6 ay
2 adet patikli alt 3 ay
2 adet 3/6 ay kazak
4 adet alt 6/9 ay
3 adet 3 ay tulum
2 adet 6 ay tulum
1 adet polar tulum ayaksız 3 ay
2adet 5 Li 1 adet 10 lu hastane çıkışı
3 adet şapka
2 adet havlu
1 adet Müslin örtü
12 adet ağız mendili
15 adet çorap
4 adet bandana
1 adet nohut battaniye
3 adet ince örgü battaniye
Bebek bakım malzemeleri
Biberon
Emzik
2 Li omuz örtüsü
3 ay alt üst takım
Yenidoğan alt üst takım 2 tane
3 adet Yenidoğan tulum
Kundak
2 tane eldiven
2 tane patik
Müslin mendil
ANNE İÇİN
Emzirme sütyeni
Göğüs ucu kremi
Göğüs ucu pedi
Depend külot
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik elbise
Emzirme atleti
ARAÇ GEREÇ
Beşik
Bebek arabası
Gardolap
Cibinlik
Örgü yan korumalığı
Bebek bakım çantası
Valiz
Puset minderi örtüsü
KİŞİSEL BAKIM
Kulak çöpü
Sleepy yenidoğan ıslak mendil
Sleepy yeni doğan bez
Küvet
Bakım örtüsü
Pişik kremi
Şampuan
Deniz59 maşallah 🤦🏻♀️😅 teşekkürler bize de fikir oldu sağolunn ♥️🌹
yasemiinorhn evet baya şey almışım 🤣
Deniz59 ya sanki yenidoğan bebek için bu kadar şey fazla gibi zıbın olsun battaniye olsun ne bileyim ben biraz gereksiz buluyorum ki çabuk büyüyorlar yeğenime ben baktım ve Bi sürü şey almıştık hepsini başkasına vermek zorunda kaldık hem boşuna masraf hemde birikim yapabilirsiniz o kadar olmasına gerek yok evet heveslenip alıyoruz ama bilmiyorum yine de takdir sizin tabii güle güle giysin inşallah 😍🥰
yasemiinorhn aslında yenidoğan almamıştım hiç hep 0 3 3 6 ay almıştım baktım hiç yenidoğan yok onlardan da aldım 😁
Deniz59 maşallah 🤣 gözüm korktu listeden
Deniz59 ha o zaman tamam 3 6 ay 6 9 ay aldıysan sıkıntı yok ama yenidoğan almak biraz saçma geliyor 2 tane hastane çıkışı Bi kaç tane tulum ve zıbın yeterli diye düşünüyorum ben şahsen 🤷🏻♀️😅 bide küvet ve puset için pişmanlık diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏻♀️
- Düzenlendi
yasemiinorhn kız küvetsiz bebeyi nasıl yıkıycaz 😁 duşakabinemi sokalım pişmanlık olduğunu sanmıyorum ya pusette Yenidoğanda kullanılıyor neden öyle demirler acaba 🤷♀️
- Düzenlendi
Elifinannesi11 kıyafetlerden sonra aldıklarımdanda benim gözüm korktu 🤣
yasemiinorhn kuvvet ve puset pişmanlık mı ne yani almayalım ı laızm değil mi benim evimin banyosu soğuk orada çocumu yıkayamam
Deniz59 ahahaha ben şimdi senin listeden mi bakayım çok karışık geldi bana djdjfjjff
Deniz59 inan bilmiyorum sonradan küvet çok yer kaplıyor diye sanırım Bi süre yıkarsın sonra elinde yıkamaya alışırsın pusette bence hastaneden çıkarken sar battaniyeye yatır göğsüne yatır miiss gibii araba için de şimdilik gerek yok zaten pusette
Elifinannesi11 doğmamış bebeğe kıyafet almak çok zor ya😅
Elifinannesi11 bilmiyorum ben demiyorum çoğu öyle diyor anket falan yapmışlar instagramda gördüm bende 🤷🏻♀️
Sblatc evet ya off
Elifinannesi11 sen bilirsin 😁 ama lazım olanları aldım ben ya bence
yasemiinorhn şaşırdım Bi an ne bileyim
yasemiinorhn aldım ben valla bebek arabasıyla beraber
yasemiinorhn Hele birde bebek iri doğarsa hiç olmuyor yenidoğan 😁 O yüzden duruma göre alınmalı.