Elifinannesi11 ben 3 tane 5 li yenidoğan takım, 2 tane yenidoğan zıbın, bi 10 tane 3-6 ay zıbın almışım galiba, 3-6 ay 1 pijama takımı 1 şapkalı tulum, 3-6 ay 2 tane alt üst takım sanırım, 1 tane 3-6 ay yelek 1 hırka, 2 penye battaniye 1 orta kalın battaniye, 1 müslin battaniye, 1 tane3-6 ay orta kalın astronot tulum tarzı bi şey, 6 aylık 3 tane ayaksız tulum, bi kaç tane 6 aylık zıbın, 1 tane nevresim için büyük battaniye, 1 dışarı için kalın battaniye alıcam, 10 lu ağız mendili, çekmece içi organizerler, çamaşır sepeti, 9 çift çorap sanırım, tarak, tırnak makası. Şu an aldıklarım bunlar sanırım daha alınacak şeyler var yine kıyafet olarak bitti gibi geriye bebek Arabası, kozmetik ürünler, biberon emzik, elbise askısı, anne bebek çantası, olursa gardırop almam gerek. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu ne ya. Al al bitmiyo her şey çok pahalı. Ben kışın doğum yapıcam ona göre aldım. Annemler 6 aydan sonrası için aldılar genelde ve beşiği onlar alacak. Dipnot:kayınbalimler henüz hiç bi şey almadı doğuma 2 ay falan var. Ulan bari bebek arabasını dolabı siz alın. Bir zıbın bile almadılar hala hergün beraberiz bu arada👻