Yasemntnjuaylin 16 eylülde sezeryan ile doğurdum kızlar . Suan 9 ayın hasretini gideriyoruz kızımla iyiki doğurmuşum. Sorularınız varsa alabilirim .
Bussrakkose Yasemntnjuaylin gözünüz Aydın ameliyat sırasında acı ağrı hissettiniz mi belden yapılan iğne acıtıyor mu bir de ameliyat ne kadar sürdü çok korkuyorum ama spinal sezeryan istiyorum ☺️
Yasemntnjuaylin dakpinar- gerçekten zor bi açı kendinizi kötüye hazırlarsanız daha hafif atlatabilirsiniz ben öyle yaptım dayanılaniliyor
Yasemntnjuaylin [silindi] en zorunun o olduğunu biliyordum yanıma kaldırmaya geldiklerinde hemşirenin neredeyse desteği olmadan kalktım tabi iki büklüm yürüyosun gece wc ye bile hep tek gittim
Inci3434 Yasemntnjuaylin bebegi sizin yaninizda mi birakiyolar yoksa alip goturme oluyor mu? Bide o bebek yataginin altina bisey sermek gerekiyor mu? Battaniye gibi yani?
Yasemntnjuaylin Inci3434 bebek ben ameliyattan cikana kadar isinma odasina goturmuslerdi ciktigimda hemen getirdiler emzirdim . Yatirdiklari beşiğe battaniye serdim kundak yaptım
Yasemntnjuaylin ayvazz belden uyuşmalı oldum ameliyat masasına oturttular igneyı vurdular sırtımdan hiç hareket etmemek önemli . Sonra hemrn uyuştum
Yasemntnjuaylin senaunlu22 evet ben istedim planlı gerçekleşmesini istiyordum doktorumla konuştum tarih belirleyerek doğumum gerçekleşti
Haticecakirr Yasemntnjuaylin canım bende 4 gün önce spinal oldum ama inanılmaz baş ağrım var hayatımda böyle ağrı görmedim sen geçirmek için ne yaptın
senaunlu22 Yasemntnjuaylin planlı doğum istediğin için tercih ettin normal doğum düşünmedinmi kafam çok karışık karar vermem gerek artık ama ben bilmiyorum
Yasemntnjuaylin Haticecakirr hiç baş ağrım opmadı allah yardımcın olsun umarım geçmiştir canım . Sade Kahve iç iyi gelir
Yasemntnjuaylin Bussrakkose yarım saat sürdü acı hissetmiyorsun ama işlemleri hissediyorsun cpcuk cıktıgında organlar yerine oturuyor onları falan hep hissettim ama acım olmadı sonrasında baslıyor agrılar
Yasemntnjuaylin senaunlu22 canım ben sezeryan tercih ettim doktorumla konuştum ama sonrasında agrılar zorluyor . Eşimde yoktu burada yurt dısında gelemedi psikolojik olarak da zorlandım kendini daha hangisinde iyi hissedeceksen cesarrin varsa onu ol allah yardımcın olsun