Kızlar bir şey sormak istiyorum, ben bulunduğum yerden puset örtüsü aldım eve geldim pusete uymadı bugün hemen geri götürdüm arası uzarsa sorun çıkarmasınlar diye, puseti’de yanıma aldım uymadığına inanmazlar diye, orda denediler uymadı bir kaç model vardı onlarda uymadı, sonra bana para iade yok başka bir şey al dediler, Başka bir şeye ihtiyacım yok dedim, para iade etmiyoruz dediler, dün alırken kız değişimi fişle yaparsın olmazsa dedi ama iade yok demedi, yazı asmışlar ben görmedim, benim ihtiyacım bir şey yok niye boşuna bir şey alayım dedim iade yok birşeyler al diye hala ısrar ediyorlar, tüketici cayma hakkı var 15 içinde iade hakkım var diyorum, o elektronik ürünlerde geçerli diyor, e benim işime yaramayacak eşyayı ben niye alayım diyorum yapacak birşeyimiz yok para iade yok diyorlar hala, neyse bende 55 liram sizde kaldı haram olsun dedim çıktım, şimdi sormak istediğim şey ben burayı şikayet edebilirmiyim hakkım varmı? Dün aldım ürünü olmadı paket yırtılmadı hiçbir şekilde deforme birşey yok zaten orda da baktılar