Taze1anne suan yazdigin herseyi ben iki bucuk yil once , 3 aylik hamileyken yasadim.
Anlattigin herseyin aynisini yasadim. İki bucuk yil once 400 tl verdim bende operasyon icin.
bendende parca alindi patolojiye yollandi. Pataloji sonucu siğil oldugu kesinlesti zaten.
ben 3 aylik hamileyken asiri derece migren agrisi yasadim ve bir hafta serum yapildi ve agzima lokma koymadim su ictim sadece. Bagisikligim dustugu icinde bu sigiller ortaya cikmis, aslinda esimden bulasmis ama bagisikligimin dusukluguylede ortaya cikmislar.
Bunun yzundende normal dogum yapamadim.
doktorum cok basarili bir doktor. Sana ilac yazarim ama suan bebegin kucuk oldugu icin kullanamazsin ddi. Yazacagim ilaclarin icerigi zaten hep sirke dedi. Sana tek cozum onerim var ddi. Kokusuz alkolsuz islak mendile , gunde uc dort defa doğal elma sirkesini dokeceksin onunla vajinanin girisindeki sigilleri sileceksin dedi. Sonrada her silmede temiz kulot giyeceksin ddi.
ben doganay marka elma sirkesini buldum, dogalmis arastirdim. Kokusuz bi yenidogan islak mendiline sirkeyi doktum , gunde bes alti defa sigilin uzerini sildim, biraz sirkeyi sigilin uzerinde basılı tuttum felan. Tam iki hafta icinde bildihin o kadar sigil yok oldu, oysa benimki cok aşırı fazlaydi. Hergun sildim, sildikce sigilin rengi beyazladi sonrada kuculdu kayboldu. Sana tek onerim bu. Bak bunu yap bana dua ediceksin o derece bi kesin cozum