Gulcansckn Selam hamiş anneler ❤️ Merak ettim aranızda benimle aynı zamanda hamile olanlar var mı diye 😅 11+1 haftalık olduk, doğum tarihi 14.04.2022 olarak planlandı. Ve cinsiyetini öğrenen var mı ? 🥰🥰
poncikveannesii Gulcansckn Benim nisanın ilk haftası gösteriyor ama erken gelebilir belli olmaz öğrendim cinsiyeti ikili testte zorla doktora söylettik😂
Elifoztrk Gulcansckn Gulcansckn Bizde 11+1 ☺️ dogum tarihide 14.04.2022 erken veya daha gec gelmezse 😀 cinsiyet icin bizde cok sabrszlanyoruz
ecemnas88 05.04.22 olarak gözüktüğünü söyledi doktorum şuan 12+2 merak ediyoruz cinsiyetini ama doktorumuz net olmadığını değişebildiğini o yüzden 16 haftayı beklememizi söyledi 1 ay dişleri sıkıcaz 😬😄😄
Busra2013 ecemnas88 ben 12 haftalıkta erkek dedı bana 16 da kız dedı bence sen tam 20 haftayı bekle net ogren😂
BusraU- 11 haftalık olduk bizde , cinsiyetini öğrenmemiz için 3 hafta daha var 😊 doğumum 20.04.2022 gösteriyor 🐣
poncikveannesii ecemnas88 Erkek pipisi oluşmaya başlamış gösterdi doktorumuz ben kız çok istiyordum ama içimden bi ses erkek olacak diyordu orda sordk söylemedi erkek değil mi dedim artk o yüzden söyledi😂
ecemnas88 poncikveannesii yaa sağlıkla gelsin inşallah 😍 eşimde bende kız çok istiyoruz ama tabii sağlıklı olsunda iki doktora gittim erkek gibi ama kesin birşey diyemeyiz değişiyor çünkü dediler ama hala kız hissediyorum çatladım artık 😂😂
BelmaAryen Ben de 11+4 oldum 🥰🥰 Çok sevindim birbirimizi bulduğumuza🙏🏽💜💜Mide bulantısı olan var mı? Ben de baya azalmaya başladı çok mutluyum. Şimdilik her şey yolunda ama göbeğim şiş gibi 6 aylık hamile gibi duruyorum🤩🤩 sizde durumlar nasıl kızlar?? 🥰🥰
poncikveannesii ecemnas88 Hevesnizi kırmak istemem ama erkek yılıymış kime sorsam erkek daha kız olana denk gelmedim😂
poncikveannesii BelmaAryen İlerlerse doktorunuza söyleyn verir hiçbir zararı yok ben üçüncü kutudayım tamamen kesmiyor ama minimum seviyeye indiriyor kullandıkça etki ediyor ben kullanmadığım sıra bağırsaklarım ağzımdan çıkacak sanıyordum😂
Mavi_ Gulcansckn son Adet tarihine göre 11+2 bugün ama doktor 10+6 dedi 🤷🏻♀️ doğum tarihi de 12 Nisan 2022 olarak hesaplanıyor ne kadar doğru bilemedim ,🤣 cinsiyet bir tahmin söyledi ama henüz çok çok erken 2 hafta daha var net birşey için