Melikemreclk İlk zamanlar çok sağlıklı beslendim yalnız artık cips yiom 29 +6 haftalığım sizce sakincalimi🤣🤣🤣
Merveelisa Melikemreclk Sakincasi yoktu da sağlıksız onun yerine çerez ceviz fındık flan yeseniz hem bebek için hem sizin için sağlıklı olur
Busra2013 Melikemreclk valla herseyden bol bol ye hıcbısey olmaz sımdı gelırler nıye boyle bır akıl verıyorsun valla cevremdekı herkes herseyı yıyo ben kısıtlıodum kadın 4 kılo cocuk doguruo ha cola ıcıo dondurma yıyo onlar yeme ama dıger hhersey ye valla bısı olmz😂😂👶🏻
Mehtap23 Melikemreclk yani sağlıklı bişey değil ama canımız istiyor ben kendimi tutabildim kadar tutuyorum ama dayanamayıp yiyorum azıcık hevesimi almak için. 🤷♀️
jamila_95 Evt ben de canim cekiyosa yerim ama paketin hepsini deyil de iste bi kac tane . pringles hepsini yerim ama🙈
jamila_95 Pelinoerlik kendim kilo aliyorum tabi🤦🏻♀️37 haftalik oldum yolun sonuna gelmisim artik cola da iciyorum bir bardak canim isterse😂
yamacinannesii Melikemreclk normalde de sakıncalı ama ben yiyorum aklıma geldikçe yani herşeyi yiyorum sadece cips değil hamburger vs 😂
Mihrimahirem Melikemreclk canım çok istiyor ya Mısır patlatıyorum Ya da mercimek cipsi falan var katkısız onlardan alıyorum
gulsonmez27 Ya ben de cips yiyorum ama sonrasında midem acayip yanıyor pişman oluyorum..Hamilelikten önce hiç olmazdı bebek kıllanıyor ondan mide yanman artmış olabilir dediler