Busra_y Bu durumla karşılaşan var mı progestani fitil olarak kullanıyorum acaba o mu yapıyor. Baş ağrısı gözlerime vuruyor açamıyorum resmen bulanık görüyorum yaşayan var mı ? Tansiyonum normal
Mom51122 Busra_y bende progestanı fitil olarak kullanıyorum ama hiç yan etki görmedim. Ağız yoluyla alırken çok yan etkisi vardı ama
Ccgdm Busra_y merhaba bende migren var bende de arada başım agridigi zaman oluyor.gozlerim bulanık oluyor
Sinemmmmm58 Busra_y kac haftaliksiniz acaba. Ben progestan falan kullanmiyorm ama bas agrim beni öldürüyor 1 haftadir
Busra_y Mom51122 herkes öyle diyor ama benim dayanilmayacak derecede şiddetli baş ağrım oluyor kan degerlerim tansiyonum normal nedenini bilemedim :(
Busra_y Ccgdm benim migrenim yoktuki ağrıdan ağlıyorum resmen ikidir serum yiyorum o bile fayda etmiyor sizin ne kadar sürüyor ağrı
Busra_y Sinemmmmm58 23 haftaliğim benimde bir haftadadir.dayanilmayacak yarım ağrı gozlerimi bile açamıyorum sizin nasıl
Ccgdm Busra_y iki gün filan sürüyor bende perişan oluyorum elim ayağım uyuşuyor gözlerim.bulanik oluyor kafamı kaldıramıyorum migren başlangıç olabilir canım
Sinemmmmm58 Busra_y ben 4 haftaligim daha yeni ama ben 1 hafta oncr sinir krizi gecirdim oan beynimin uyustugunu hissettim ondan beri bas agrim gecmiyo gozlerim.falan yaniyo 1.5 yasinda kizim var sesini kalfiramiyorum bas agrimdan 😔
Busra_y Ccgdm dediğin şeylerin aynisini yaşıyorum inşallah geçicidir ya gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Ccgdm Busra_y başınızın ağrısını hissettiğiniz an sade türk kahvesi içine biraz limon sıkıp için iyi gelir