Egulii Kızlar doğum yaklaştı kişisel bakımlarınız için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz. Son haftaya kalmadan agdaya gitmeyi dusunuyorm ama merakta ediyorum bu tüy dökücü kremlerden spreylerden kullanılsa birşey olurmu acaba ?
alparslanannesii1661 Egulii her gun veya 2 güne dusumu alıyorum agdaya koltuk alti bikini kuafore gidiyorum kas biyik icinde ter kremim var asla ter kokmuyorum bu şekilde
ecemsmom Egulii tüy dökücü vs kullanacağına jilet kullan daha iyi tüy dökücü krem sprey tavsiye edilmiyor
Kumru_ Egulii of daha biraz önce bitirdim. Ağda yapıyorum biraz zorluyor uğraştırıyor ama uzun süre temiz kalıyor en azindan
Egulii Azizinannesi2 son hafta gidicem ama normalde kollarıma tuy dokucu kullanıyorm onu kullanmamda birşey olurmu diye merak ettm sadece🧐
Egulii Azizinannesi2 haftamız yakınmış bizimde 35 bitti 🥵 rabbim yardımcımız olsun insallah bir avaZda 🤰🏼
Nazmomy Egulii kesinlikle kullanmamalısınız doktorlar asla tavsiye etmiyor tüy dökücü kremleri. Kremler sonuçta vücuda nüfus ediyor
Azizinannesi2 Egulii bilmiyorum ben kullanmıyorum onun için şu hazır ağda bantları var onu kullanıyorum 😂
sivlimglsh Egulii ağdaya gittiğinizde nasıl rahat ediyorsunuz normalde arkamızı dönmemiz gerekiyor popo için göbekten dönmek mümkün değil nasıl oluyor