Ayyucenefes ilaydanurhavvat havalar sıcak temennin o yönde o yüzden öle hissediyorsun bende hep öyle hissediyordm 39.haftam doldu bugün tık yok artık 40. Haftayı da geçer diyorum hamilelik sabır işiymiş anladım 😊😊😊
Erdemveannesi 37+3 kalça agrısı ve leğen kemiklerm agrıyor bebegin hareketleride yavaş gibi. Alttan muayenemi oldum açılma yok bekliyoruz naisp nezamansa . İlk oğlum 38+ 6 da normal doğdu
RamoNazz 37+3um planli sezeryan olcak 39da ondan once geleceğini sanmiyorum o kadar temizlik yapiyorum kendimi yoruyorum bisi yok :)
Eymeneslihan Asrinbaby sizinle aynı gündeyiz ama ses seda yok halen artık doğurmadınmı laflarından da sıkıldım 🤨
Hhtce ilaydanurhavvat bizde yarın 37 oluyoruz bugün kontrolümüz vardı bir hafta içinde kendi doğmazsa haftaya salı sezeryan gününe karar vericez
Eby8893 ilaydanurhavvat 37+5 haftadayız bugün çatı muayenesi oldum ve nst ye bağlandım ne açılma var ne sancı var bizim kız hiç gelecekmiş gibi değil :) sanırım 40 41 i falan bekleyecek biraz annesine çekseydi de sabırsız olup gelseydi iyiydi🤗🤗
Zeynepeymen ilaydanurhavvat 36+2 haftalığız 38+5 e gün aldık sabırsızlıkla beklıyprum son günler gecmiyor
ZeynepKara ilaydanurhavvat az önce çarı muayenem vardı bebeğin kafasını ellemiş doktor ama 0 açıklık nst de sancılarım çıkmıyo çıldırmak üzereyim gelmiyo çocuk 😂😂
ilaydanurhavvat ZeynepKara bnim de bebeğin başı çok aşağıda sözde 33. Haftadan erken doğum riskim vardi. 37 oldum gelen giden yok 😂