Karyakal Kizlar bugun 12. Günüm femera kullandim testim baya silik çıkıyor 15. Gün yumurta takibine gidicem bu testlerden kullanan var mi nasil bi koyulukdan sonra pik yapiyor acaba https://resimyukle.io/r/ZepyUKqFIH yumurtlamayı birlikte bekleyelim 💐
poncikveannesii Karyakal Ben femara kullandım sıra doktor sakın ovülasyon testi yapma dedi zaten çatlma iğnesi yapsanız bir hafta pik gösterecek
FDK2835 Karyakal çift çizgi olacak aynı koyuluğa yakın o zaman yumurtlama oluyor. Tek çizgiye dönünce çatlama oluyor. Yumurtlama gördüğünüzde ilişki olacak çatladıktan sonra 1 gün ilişkin 1 gün ara. İki türlü pozisyonu çok öneriyorlar. Yüz üstü yatarak ve köpek şeklinde. Eşiniz hemen çekilmesin sonra siz 10 dakika o şekilde kalın. Rabbim gönlünüze göre versin. Veren Allah tabii ki ama ben bu şekilde gebe kaldım.
Tgcbbrdmr Karyakal mm sormadm ya ama gördüğüm kadarıyla büyüktü doktora onu çatlatalım dedm ertelemek istemiyorum da dedim ısrarcı oldum yaptık iğneyi bakalım 5. Gün
Karyakal poncikveannesii evet evet onu biliyorum catlatma ignesinde hcg hormonu oldugu icin pik gosterir ben daha catlatma evresine gelemedim kontrole de gidemedim zaten pazartesiye randevu bulabildim o gunde 15. Gunum olacak sizin kacinci gun buyudu
poncikveannesii Karyakal Beni adetin üçüncü günü kullanmaya başladım beş gün kullandım beş gün bekledim öyle gittim doktor gün vermişti beş gün bekle gel diye gittim yumurta 18mm olmştu yarın iğneyi yapacaksın diğer gün ilişki olacak demişti
Karyakal poncikveannesii anladımm bende 3. Gun basladim 5 gun kullandim 7. Gun bitti bittikden 8 gun sonra kontrole gidebiliyorum insallah gec olmaz
Karyakal Tgcbbrdmr Hayırlısı valla ben daha onceki gebeligikde catlatma ignrsinin 8. Gunden baslamistim test yapmaya coklu almistim internetten yoksa zaman gecmiyordu 😂
Karyakal FDK2835 çokk teşekkur ederim bu guzel bilgiler için bende o iki pozisyonu instagramda cok sayfada gordum hayırlısı insallahh ❤💐
FDK2835 Karyakal Amin inşallah🤲 günlük sık ilişkiye girmeyin sperm kalitesi düşmesin. Ve macun gibi kür yapabilirsiniz eşinizle kendinize. Ceviz, antep fıstığı, Fındık, fıstık, kuru incir ve bal.
Karyakal FDK2835 incir kürünü yapiyorum evet esimde sıkıntı yok çok şükür ovulasyon testiyle alakali yeni bi post acicam simdi resim aticam o postuma bi bakabilirmisin acaba
FDK2835 Karyakal bizde de bir sıkıntı yoktu ven sperm kalitesi artsın diye birkaç kere yapmıştım. Bakarım tabii ki
Karyakal Senamasal bugun tam ilac biteli 1 hafta oldu 😍 13. Gun bi oglen bi de aksam yaptim boyle cikti https://www.hizliresim.com/iw2dtft başlamış demi 🥰