Ceysii01 benim 5 sene çocuğum olmadı 5 sene sonra bütün tedavileri denedik olmadı 5 sene sonra tüp bebek yapalım artık dedik kayınvalidem bir hoca bulmuş ona gidin gene tüp bebek yaptırın dedi neyse kırmayalım gidelim dedim eşime adana bir türbeymiş benim ailemle gittik gittiğimde çok kalabalıktı hep kucaklarında çocuk başka başka plakı arabalar hepsi çocuk için gelmiş yarısının kucağında 40 çıkmamış bebekler soruyoruz işte siz niye geldiniz millet çocuğum olmuyordu buraya geldim çocuğum oldu ismini koydurmaya geldim diye neyse sıra bize geldi ben eşim iki anne içeri girdik hoca önce sıkıntı varmı doktora gittinizmi diye sordu gittik ikimizdede sıkıntı yok dedik tedavinizi bırakmayın gene de doktora gidin diye uyardı hoca zaten babadan oğla geçme ocakmış orası hoca bana sordu sen korkuyormusun rüya görüyormusun dedi evet hocam dedim kızım dedi sen hamilesin zaten dedi sen bilmiyorsun adet günün gelince çocuğu düşürüyorsun dedi bana birşeyler yazdı verdi kül verdi sonra hamileliğini öğrenince gel dedi korkun için dedi Kayseri’de yaşıyorum ben Kayseri’ye geri geldik iki hafta geçti Adana’ya gidip gelmemizin üstünde sağlık ocağına gittim kan verdim beta değeri tavan yapıyor benim babamı aradım abimi aradım hepsi hava uçtu eşim eve geldi ona söyledim eşim inanmadı çünkü o kadar tedavi denedik döküldük ki umudumuz kalmadı 1 ay sonra geri Adana’ya hocaya gittim gene birşeyler yazdı bebek doğunca yanıma getirin ismini koyacak dedi kızım doğunca yanına gittik hoca dediki sizin diğer bebeğiniz oğlan olacak dedik bak gör dedi biz kızım 6 aylık olunca korunmayı bıraktık bir tane daha olsun tek kalmasın sonunda gene olmazsa diye 5 ay gene olmadı hocayı aradık benim yazdıklarım duruyorsa onu taksın dedi taktım taktığım ay hamile kaldım hemde ikizlerime kızımın doğum gününden 1 hafta sonra döllenme olmuş doktora gittim ikiz olduğunu öğrendim canım ama çok şeyler yaşadık eşimle benim yumurtalıklarıma kadar alacaklardı kanser dendi kistim vardı ama çok şükür atlattık şimdi iki tane oğlum olacak Allah’ın izniyle