Hafizeplt Kuzucccum valla bu dönem geçecek bişey değil zaten alışmak lazım 6 7 aylık bebeği olan arkadaşlarım var gece mesajlasıyoz onlarda uyanık oluyo kendini hazırla diyolar ben 40 ı çıkana kadar böyle diyodum hep😂😂
Kuzucccum Hafizeplt hehehe e bize öyle dendiiiğğğğğ 😬🤣🤣 alıştık ama ya baksana ılk gün naısldık şuan nasılız baya ilerlemişizzz👍😅😅
Hafizeplt Kuzucccum bugün ilk defa 3 ten önce güzel bç uyku çekti evi sil süpür yaptım nasıl rahatladım valla linoşum da rahatladı şimdi emişiyoz yine 🤭 alıştık valla ya bi gece uyumayınca sabaha karşı çok zorlanıyorum onun dışında büyüyorlar ya 😅
Kuzucccum Hafizeplt ay şimdi ev mis olmustur 👌😂 benım kuşumu da yıkadık altını değiştim emdi biraz uyuyor şimdi ben de bir şeyler atıştırayım 🤷♀️😅😅 gece uyumasalar zor zaten 🤦♀️ Ne cabuk bi aylık olduk dün gb aklımda🤷♀️
Hafizeplt Kuzucccum ben ikinciye uyuyamıyorum yine ama gazını güzel çıkardım o konuda rahatım😂artık savaş dur uyutcam diye bi tutuyo emziği bi tutmuyor öğlen tuttu onun şeysine uyudu 😅hergün yıkıyo musunuz kız minnoşu dün akşam uyudu ben yıkayamadım😅
Kuzucccum Hafizeplt bnmkıde gazdan ağladı verdım emzık itti sonra tuttu yine attı😂 yanı her gün veya araya bı gün koyuyoruz havalar guzelken hergun yıkıyoruz . Saçımız mash terlıyor hep
Hafizeplt Kuzucccum şimdi banyo yaptırdım masaj yaptım damlasınıda verdim ağzına şimdi emzirmeye geçtik artık uyuycak inşallah zaten memeye gelir gelmez gözler gitti çok uykusuz 😅 göbeğine masaj yaptım iyi çıktı gazı inşallah yoktur artık rahattır 😅 masaj ile baya gaz çıkarttırdım ben bugşn valla önce kıyamıyodum sende yap kız
Kuzucccum Hafizeplt mama sonrası gaz ıcın yapıyorum Kuzum ya da yan cevırıp sırtına popusuna yapıyorum kol bacaklar falan nasıl gevşiyor kasıyor kendını rahatlıyor 🥰 şimdi emzırme ıcın kalktım içip uyudu
Hafizeplt Kuzucccum benim kuzum da ilk defa uyudu gündüz bu saatlerde sancıyla uyandı yarım saate kadar 😅 kakasını yaparken sancı geliyo uyanıyor 😅 ilk defa bu saatte uyumuştu ya 🤭 senin kızış uyuyo de mi gündüz 🧿🥰
Kuzucccum hepoyleolurzaten bende geven baktım şua atak haftasına galıba başladı bızım keısnlıkle yaşıyorum canım gündüz uyku yok gece bı kere kalkar süt ıcer oncekı günlerde de uyumazdı cok şükür emmede sıkıntı yok daha fazla ıster oldu emer uyur 10 dk sonra kalkar yanı duzensoz ne varsa yaşıyoruz vesselam kfjfjdj🥰🙏 senın oğluş napar nasıl oldu 🥰 mini ergenlıkler dıyebılrız djjdjd
Kuzucccum Hafizeplt dün hıc uyumadı resmen ılk defa öyle yaptı 🤷♀️ Şimdi uyur kaldıracam beslenme saatı 😂😂
hepoyleolurzaten Kuzucccum Ayyy tam ergenler şuan. Bizimde aynı kuzum gündüz uykuları çok az, 1 gün önce gündüz uyudu gece uyumadı, iştah konusu biraz karmaşık kafasına göre takılıyor 🤷🏻♀️ Baya da huzursuz ağlamaları çoğaldı 😂
Kuzucccum Hafizeplt kız benımkıde doğru dürüst yatmıyor kı 8 de ılac ıcın kaldırdım ıctı uyudu yarım saat sonra kalktı uyuttum yine kalktı böyle böyle iste 🤦♀️🤷♀️🤣
Kuzucccum hepoyleolurzaten evet evet bızımde öyle eşim ; uyanmıyordu ağlıyordun şimdi yatmaz ne hale geldin bı günde dıyor 🤣 büyüyorlar ya canlarım 🥰🙏 beslenme duzenımız olsunda uyku da zamanla artık