Kuzucccum Hafizeplt kız benımkı emsin de durmadan alsın razıyım vala djjdjd bızde bıberonla şimdi emiştik 🤦♀️😂😂
Hafizeplt Kuzucccum valla herkesin hamileliği farklı da çocukları da çok daha bş farklı😂 benimki bir buçuk iki saat emdi anca uyudu yatırdım 😅uyur şimdi üç saat sonra kalkar savaş başlar😂
Kuzucccum Hafizeplt hehehe onlar galıp gelır söylim🤣 biz 5 10 dk emişiyoruz yeterrr 😬 Tabı canım her çocuk ayrı karekter . Benmkı kendılıgınden kalkmaz ben illede kaldırcm hanfendıyıııı🥰
Hafizeplt Kuzucccum seninkş güzel uyuyo ya maşallah benimki hep aksi 😂 gündüz şöyle iki üç kere uyusa birer saat uyusa da razıyım ama yok hanımefendi ile kucak kucağa durcaz😂
Kuzucccum Hafizeplt kız yok benımkı gb de güzel degıl yok bunların ortaları 🤣🤣 alarm kurdum 8 e ilac ıcın çalmış duymamasın şimdi kendısı kurulu saat gb ağladı uyandım djjdjdj sıcaklığına alıştı o 🥰
Hafizeplt Kuzucccum ya aslında benim ki gece fena değil ama gündüz uykusunds sıkıntı var parça parça kucağımda uyuyo doğru düzgün bi uyku akşam 4 gibi anca uyuyo böyle o da huzursuz oluyo uyumadığı için 😅 ben zaten hortlak olcam,😂😂
Kuzucccum Hafizeplt ikidir uykuda kalıyorum ağlıyor uyanıyorum son dk ilac saatıne yetişiyorum canım kızım bilir saatini 🥰 yarına aşımız var sağlık ocağından geçen aradılar hemsıremız
Hafizeplt Kuzucccum ay bizimde var benim kız nazlı gör ağlamay😂 ne güzel kendi düzenini kurmuş kızın ya benimkine kurdu da bana uymuyo 😂 gündüz akşama doğru uyuyo sadece 😀
Hafizeplt Kuzucccum bende yatıramıyorum dün gündüz birazcık fazla uyudu akşama sarktı gece uyumdı 🤦🏻♀️ kaç saattir kucağımda hiç uyumadım🥴
Kuzucccum Hafizeplt beyaz gürültü var kuzum onu aç dınlet durur belkı . Aşı olduk geldık bı ay sonra 3 tane olacak 😞
Hafizeplt Kuzucccum ay ağlamıyor çok Şükür huysuzluk çok yapmıyo gazı olunca oluyo biraz onun dışında sakin ama uyumuyo 😂 bu aşısı zor değil de mi bizde olcaz 🙈
Kuzucccum Hafizeplt ya bızım bugün cok gazımız var kakada yapmadı 2 3 gündür durmadan ağlar uyumaz bı türlü meme de almıyor 🤦♀️😢 yok kuzum bu hafıf ama bı ay sonra 3 tane olacak onlar acıtacak ateş falan yapacakmış 😬
Yamacin-Annesi Kuzucccum postonu yeni gördüm çok sevindim senin adına Allah birdaha ayrılık yaşatmasın inşallah 🙏❤️
Kuzucccum Yamacin-Annesi teşekkürler kuzum benım amin ıns Allahım HIc bı anneyı ayırmasın miniğinden😘🙏🙏💜
Hafizeplt Kuzucccum bugün benim kzıımda sancılı valla uyuyamadı bi türlü 5 de uyudu az önce uyandı bi uyuyamayınca meme istiyor benimki de😅 kimyon çayı iyi geliyormuş canım gaz olmaması için sen kullanıyo musun bişey😅
Kuzucccum Hafizeplt hayır gaz ıcın bır şey kullanmıyorum kuzum . Bebeye vereceğiz kımyon çayını . Ay ben zorla tutturuyorum 🤷♀️😬