Kuzucccum ilk başta bana kolay geldi ya iyiydim hatta hemşireler ebeler sürekli çok iyiy karşılıyosun sancıyı çok iyisin diyo oo bunalr sancı mı o zaman çok rahat doğurueum dedim 😂😂 sabah 6 buçukta taktılar sancı serumunu ama açılmam ilerlemedi epidural takalım sancıyı artıralım hem epidural de açılmayı hızlandırır dediler önce yok dedim doktorum taktırabilirsin açılman ilerlemiyor dedi öğlen 2 gibi taktılar rahattım ama yine açılmam çok yavaştı normalde suni sancı ile saat başı iki cm açılma olması lazımmış benim saatte yarım cm oluyodu..akşam 6 oldu baktı doktor bebek hala çap gelmeye çalışıyor açılman az ilerlemiyor sezeryana alcaz dedi ben ağladım niye ağlıyosam😂😂 mükemmel ebem doktorla konuştu kız çok çekti normal istiyor biraz daha beklesin falan doktor bebeğin pozisyonu değiştiremiyorum çeviriyorum aynı oluyor dedi ebe ben tekrar bakayım dedi baktı tamam hocam düz halde artık dedi onun sayesinde normal doğurdum valla hep o kadına dua ediyorum 😅 sonra açılma ilerlemeye başladı epidural etkisi bitti ben beni sezeryana alın diyorum yok diyorlar 😂😂 eşim yanımdaydı zaten hep.. annem de kaçmış gelmiş onu çıkardılar sonra o çok kötü oldu doğurduktan sonra girdi zaten bş doğum kadar da plasenta sürdü benim 😅 bebek iri değil ıkınıyorda ama niye gelmiyo dediler çok korktum o zaman Allah tan ebe iyi bastı göbeğime .. baya yazmışım ya😂😂