merv7 RasimEfemoms daha cinsiyetimiz belli degıl saglıkla kucagımıza alırız ınş. Ama kız olursa “Beril” erkek olursa Mustafa düşünüyorum.🙈😍🙏🏼
Ruveydahifa Busra_8 bence çocuğun kimliğini sen çıkart kocana bırakma istediğin ismi koy ben öyle yapacam 🙂🤭
ArzuDerinD Momydemet 3.5 yasina kadar sakin sessiz bi kizdi ama pekte ayni seyleri düşünmüyorum artık 😅 icine kapanik bi cocuk degildi ama hic konuskan bi cocuk yani o yüzden pek etksii oldugunu düşünmüyorum ben☺️
Fundabshn Çok düşündük ve hala düşünüyoruz çınar ege istedim eşim istemedi şimdi ise çınar aras veya çınar ilyas düşündük ama henüz kararsızız bilemedim bende buraya yazayım dedim ☺️☺️
Aybolek Merhaba bız erkek olursa Abulhamıd kız olursa Fatma.koyucagız Insallah erkek olur onceden kızım var
Esma123_ -ilayda- yanlış anlamaykn ama masal çocukken güzel hitap edilen bi isim ergen yada orta yaşlarda kulağa hiçte hoş gelmiyor ve ileride dalda kınusuda olabilir massl hm masal abla masal teyze bence ileriye dönükte düşünün derim
Ummus0626 Gonul_1 10 değil 1000 kez düşün çımar alpe çok zeki ama çok huysuz ağlak oluyolarlar 3 yıldır bezdim yemin edeeim her bu ismi taşıyanda aynı sını diyor🤦♀️🤦♀️🤦♀️
NesliSagdinc RasimEfemoms 20 haftalık erkek bebeğimi bekliyorum 💙 Allah nasip ederse ‘Ateş’ koyacagiz , isim anlamı sıcaklık ve ışık saçan demek ✨