Busra_8 Ayzetuka ah cnm ben istiyorummu sanki kocam illa babasının adı olsun diyo bari yanına bir isim ekleyelim diyorum asla kabul etmiyo benimde elimden de bişey gelmiyo😔😔
Ruveydahifa mercimekanneeesi yaa cidden saçmalık ! En iyisi kimliğini sen çıkart kocana bırakma istediğin ismi koy
mercimekanneeesi Ruveydahifa hiç sorma. Bi hayırlısı ile dogsun Allah büyük. Zaten herşeyime dahil oluyrlr bari bebeğmden uzak dursunlar
Busra-erden Ruveydahifa bence güzel olur bazen benimde aklımdan geçmiyor degil yakışan güzel bi isim daha olabilir🥰
YeninesilAnne RasimEfemoms Cinsiyetimiz henüz belli değil ama kız olursa Mihriban koyucam 😍 erkek olma ihtimalini hiç düşünmedim 😅
Zehra9616 RasimEfemoms erkek dedi doktor ama beklicem biraz daha erkekse sencer koyucaz nasip olursa kıza öykü kafa karistirmak da istemiyorum cok fazla
nilarya Ozgecomelek 🙋♀️Bır haftakaldı doğuma ama hala ısım yok 😊sankı hcbr ısım mınık kızıma yakışmayacakmış hıssı
Sadecemeros RasimEfemoms Eşimin adı Yusuf 18 haftalığım henüz doktorumuz erkek dedi Yusuf aren diye düşünüyoruz ❣
Nihanus Fundasu aminn sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah evet pek yaman severken öyle seviyoruz 🥰