cahillesohbetikestim Tubatastan24 yaa nasıl bir çocuk peki yaramaz mı Alparslan lar genelde çok hareketli oluyor 🤣
Tubatastan24 cahillesohbetikestim şöyle söyliyim alparslan 6 aylık dogdu yani prematüre Bi bebek olarak geldi dünyaya 4 ay güvezde kaldı doktoru beni çagırıp alparslan çok hareketli bir bebek şimdiden kendini belli etti dedi aşırı hareketli evde kırmadık bişe bırakmadı diyebilirim 🤦♀️4 yıllık eşyalırım sanki 30 yılın eşyası gibi beyefendinin sayesinde 😂😂
kedilianneee Buket_dadas yaa aslın da isim seçimini anne-baba yapsa daha iyi anlamıyorum büyüklerin karışmasına. olsun ama Bilge Kaan da güzel 🤍
Hacer3810 Benım de oğlum olacak ılkı miraç ikinciyi bulamıyorum m ile başlayan bı ısım koymak ıstıyorum fıkır alabılırım
Melikeek RasimEfemoms İlk kızımın adı Kübra. Şimdi yeniden kız olursa Büşra erkek olursa Metehan koymayı düşünüyoruz🥰
Rzgesn Zeynepkarahalil bizde çok eskiden karar vermiştik eşimle ilk çocuk erkek olunca buna kısmet oldu gülce ismi 🥰🥰
Melosz RasimEfemoms 20 haftalik Kızımız olcak Ben lina İstiyorum eşim Zümrüt istiyor herhalde benim dediğim olcak alıştı gibi gelip gidip lina diyip seviyorr Allah Herkese Sag salim kucağına Almayı nasip etsin kızlar Sağlıkla inşallah ☺️🖐️
cahillesohbetikestim Tubatastan24 sağlıklıca büyüsün inşallah bende hep öyle duyuyorum da o yüzden sordum 🤣
Zuleyha30 RasimEfemoms kız bizim bebiş Umay sara koyacağım inşallah :) oğlum var onun adıda Yusuf bera😊