NergizGuney RasimEfemoms bir kızım var ismi Bade,şimdi ikinciyi istiyoruz kız olursa Ada,erkek olursa Demir,Ateş ya da Bulut🤍
Tugce_ece Bizimde bebekimiz daha çok küçük ama erkek olursa adını Mustafa Alp koymayı düşünüyoruz kız olursa isminin Vuslat,Vera veya Erva olmasını istiyorum.
gulnurkrms RasimEfemoms bizimde cinsiyet belli değil ama erkek olursa kerem kız olursa Zümra koyucaz 👶
Saadet14 -ilayda- Bana da kiz dediler masal dedik hep sonra erkekmis 🙈 şuan bilmiyoruz ne koycaz masal isimli zibin hediye edenimiz bile oldu 😅
-ilayda- Saadet14 biz de her şeyini masal yaptırdık hastane çıkışı falan ama her gittiğimizde kız diyor doktorumuz hayırlısı olsun artık 😁🥰
Gonul_1 RasimEfemoms benimde beli değil ama herkes erkek olucak diyor erkek olursa çınar alp kız olursa eva koymak istiyorum ❣️
Ummus0626 Gonul_1 10 değil 1000 kez düşün çımar alpe çok zeki ama çok huysuz ağlak oluyolarlar 3 yıldır bezdim yemin edeeim her bu ismi taşıyanda aynı sını diyor🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Asyaveannesi36 RasimEfemoms bizim kız bebiiş Asya erkek olsaydı da Alparslan koyucaktık eşimle yıllar önce sevgiliyken karar vermiştik çok şükür bugünleri de gördük 🙏🏻🙏🏻
busrabusra22 RasimEfemoms biz erkek bekliyoruz Çınar Ağa koyacağız 😄25 haftalık olduk inşallah herkes sağsalim kucağına alır