DefneRana Adakbebek2020 aslında bu ara çok var ilay diye ama çevremde değil tam olarak o yüzden bilmiyorlar bakalım 🤔 😊
sofyadilosh Rosanna teşekkür ederim bilgilendirme için bir araştırıcam. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Elif_Eda RasimEfemoms Elif Eda ☺️🌸 Çiçeğimee kavuşmama saatler kaldı..Rabbim cümlemize sağlıklı,sıhhatli kucağımıza almamızı nasip eylesin inşaAllah..😊❤️
Ayseshn “Belinay, alya, meyra, duru ” bende bu isimler arasında kaldım doğuma az kaldi hala isimde karar veremiyorum..ne zormuş isim bulmak. Sizce hangisi olmalı kızlar ?
Zeynepkarahalil Rzgesn ben de yıllardır bu ismi düşündüm eğer bir gün kızım olursa ismini Gülce koyacağım diye 💐 Şimdi biraz kafam karışık ama sanırım bu olacak yine, hayırlısı 🤗
Rzgesn Zeynepkarahalil bizde çok eskiden karar vermiştik eşimle ilk çocuk erkek olunca buna kısmet oldu gülce ismi 🥰🥰
Tgbergll Asella snrgrss#17725167 Ben de erkek olursa Kağan Alp düşünüyorum eşim Alparslan istiyordu ben Kağan sonra ikisinin ortası bunu buldum 🙈 Kız olursa da Eylül Ada veya Eylül Afra olucak 🥰 Sizce Ada mı Afra mı 🤔