Sancarefeem Demet_1308 kesinlikle öyle ya başkasına önerince sorun yok ama iş bize dönünce yok vallahi çok zor bir görev ama gerçekten
DuyguuTopal Kbrbisi21 bende rüyamda kızım olduğunu gördüm cinsiyeti belli değil daha ve rüya dahi olsa o duygu çok güzeldi kucağımı alıp emziriyordum onu. Rabbim sağlıklı sıhatli verirde cinsiyeti önemli değil 😊
Gamze738 RasimEfemoms kız olursa Almira Koycam erkek olursa da Halil asaf bende 21 haftamdayım ama cinsiyet daha öğrenemedik
denizdalgasi1 Busraayavass şaşırdım adel ismini düşünen birini görünce ikisi de çok güzel bende adel anka koyacağım 🥰
Nazliefe RasimEfemoms doktor bize erkek dedi sonra tekrar gittik gostermiyo dedi ay basi gidip net öğrenecem inşallah Erkek çıkarsa MUHAMMED EFE dusunduk 😃 Kız çıkarsa onun ismi de BUSE olacak 😃
DefneRana Gulnaram1985 teşkkür ederim ilk kızım Miray Betül ona uygun olsamı olmasamı daha ona bile karar kılamadım😂
Fulyacanferit 17kubra bacım fadimenin yanına ne koyarsan köy güzel olmaz. Bı daha düşün bence . Belki Fadime ada falan ..