• isimler
  • Bebeğinizin ismini ne koyuyorsunuz

RasimEfemoms bizim de cinsiyetimiz belli değil ama kızımız olursa Elif Yüsra oğlumuz olursa Muhammed Yuşa ❤️

RasimEfemoms daha cinsiyetimiz belli degıl saglıkla kucagımıza alırız ınş. Ama kız olursa “Beril” erkek olursa Mustafa düşünüyorum.🙈😍🙏🏼

Busra_8 bence çocuğun kimliğini sen çıkart kocana bırakma istediğin ismi koy ben öyle yapacam 🙂🤭

RasimEfemoms Eylül veriyoruz biz 20+3 sizce güzelmi ilerde adını severmi☺️

Momydemet 3.5 yasina kadar sakin sessiz bi kizdi ama pekte ayni seyleri düşünmüyorum artık 😅 icine kapanik bi cocuk degildi ama hic konuskan bi cocuk yani o yüzden pek etksii oldugunu düşünmüyorum ben☺️

Çok düşündük ve hala düşünüyoruz çınar ege istedim eşim istemedi şimdi ise çınar aras veya çınar ilyas düşündük ama henüz kararsızız bilemedim bende buraya yazayım dedim ☺️☺️

Merhaba bız erkek olursa Abulhamıd kız olursa Fatma.koyucagız Insallah erkek olur onceden kızım var

-ilayda- yanlış anlamaykn ama masal çocukken güzel hitap edilen bi isim ergen yada orta yaşlarda kulağa hiçte hoş gelmiyor ve ileride dalda kınusuda olabilir massl hm masal abla masal teyze bence ileriye dönükte düşünün derim