RasimEfemoms Merhaba anneler, kız erkek bebeğinize ne isim koyuyorsunuz? Bizim henüz cinsiyetimiz belli değil fakat şimdiden isim bakmaya başladık
Birgul RasimEfemoms biz Defne koyduk, erkek olsaydı AliAsaf koyacaktım☺️ Ama bu ara mahur ve karan ismi favorim😂
Demet_1308 Sancarefeem başkasına isim önerisinde bulunmaya gelince iş kolay ama kendi çocuğuna bulamıyorsun beğendiğini isimler bile sıradan geliyor
-Arya- Birgul Kızım olacak adını Duru koyuyoruz. Kaynanam yalvarıyor Mahur koyun diye 😂 kim adı ne diye sorsa Mahur diyor🤷♀️😂
Avbmert38 Nisan4523 turna benim kayinvalidemin ismi..koysam kim bilir ne kadar sevinirdi ama bebisimiz erkek olacak allahin izniyle ismi de mert olacak
Haydinn Kafam biz doğurduk 💃🏻 İlay Naz koyduk adaş olucaklar😊 adıyla yaşasın sağlıcakla kavuşun prensese 👸
Rosanna İki isim arasında kaldık.Ben Uygar diyorum , eşim Timur diyor.Son aya kadar anlaşıcaz artık 🙄
sofyadilosh Rosanna benim eşimde Timur koymaya karar verdi bence güzel bir isim ama biraz sert ve ağır yanına bir isim daha koymak için ikna etmeye çalışıyorum
Hatice_esila RasimEfemoms ben esila istiyorum eşim hayal olsun diyor daha karar veremedik 28+4 üz bu arada