Miss Kızlar hamılelıgımın başından berı bu ıgneyı kullanıyorum eğer sızde olduysanız aynı etkı varmı?çok morarma oluyor ayrıca bazı zamanlar hastanede acılde yaptırdım kendim yapamıyorum onlarda kasa yapmışlar salaklar kolumda bezeler oldu gecıyo yavaştan ama ağrısı oldu göbeğim desem orası da mosmor esım yapıyor ıgnemı de hergun ama doktorum çürük olmamalıydı dedı sızlerde oldumu çok yakıyor ayrıca ama herşey bebeğim ıcın çürümem normal mı olan varsa lütfen yazsın🙏
ozgeya Miss ben de kullanıyorum aynı iğneyi. İğneyi soktuktan sonra yavaş yavaş enjekte etmeniz lazım.hızlı yapılırsa malesef morarma ve ödem yapıyor. Ben de ilk zamanlarda acilde vuruluyordum,şuan eşim vuruyor.ben de morarma filan olmadı.
Saremelek Miss kaç haftalık hamilesiniz ? Bende kullanıyorum ilk ginden bu yana kendm vurdum morluk bezeler kırmızı noktalar bendede oluyor bacagımda yer bulamayınca göbeğimden vuruyorum koluma hiç vurmadım ama o yaşadığın sıkıntılar normal hepimizde oluyo ama olsun bebeklerimiz iyi olsun kucagımıza aldığımızda inşallah geçicek hepsi ☺️
Saremelek Miss ben de gayt yavaş enjekte ediyorum vurduktan sonra buz da koydugun zamanlar oluyor ama morarıp yeşeriyo işte 🙄 bi değişik oldu vücudum ama olsun buna da bin şükür 🙏🏻
Mrvnrtprak Miss ben de kullanıyorum biçok kişiye iğne yaptırdım ilk kez vuran herkesinki morardı sonra alışıyo vücut da şimdi eşim vuruyo kanattığı bile oldu ama şuan o da ben de alıştık morarma da olmuyo ☺️ Ben kolumdan yapıyodum doktorum göbekten yapmamın etkili olduğunu söyledi
ozgeya Miss bir de hergün farklı yerden vurun.sağ kol,sol kol,göbek,sol bacak,sağ bacak şeklinde.sürekli aynı bölgeden vurmakta sıkıntı yaratıyor.
Miss Saremelek evet canım tek tesellımız bebıslerın sağlıklı olması onlar ıcın çürükte gezerız😄su an 11 haftalık daha 3.hafta ogrendigimizden beri kullanıyorum daha cookkkk var bitmesine anlayacagin🤦bebısın kaçıncı haftada canım sağlıkla kucağımıza allaım ınsallah🙏
ozgeya Saremelek iğneyi vurduktan sonra buz koymayın,çünkü ilacın içeride topaklanmasına sebep oluyor.
Miss Saremelek o yeşerme beni deli ediyo bi yere gidersem kollarma pudra biseyler sürüyorum makyaj yapiom curuklere 😁aynen bin şükür canik allah başka dert vermesinnn
ereninannsi Bende kullanıyorum ama sadece kolumdan vuruyorum benimkide bazen morarıyo yavaş yavaş yapmak lazmmış doktorum demişti
Saremelek ozgeya koysanda koymasanda hızlıda da yapsam yavaşta yapsam morarıp çürüyo benim yumrular var hep o biraz ciltke alakalı olabilir
Miss ozgeya iste basta yanlış yaptım hep koldan oldum simdi yer kalmadı gobekte 2 taraf a yapioz bacağa başlamadım göbek daha ekimiymiş evet onu duydum
Saremelek Miss ben 16 haftalık oldum kızım olucak rabbim izin verrse inşallahh ☺️☺️ Benim 5 haftalıktı ilk gittiğimde doktora kalp atışını bi hafta sonra 6 haftalıkken duyduk o zaman başladık
ozgeya Saremelek tabi ki cilt tipinin de etkisi var ama iğnenin etkisini kaybetmemesi ve topaklanmaması için kesinlikle buz konulmaması gerekiyor.ben de ilk zamanlar çok acıyor diye buz koymak istemiştim ama kaç yer uyardı beni.o yüzden koymuyorum dayanıyorum.
ozgeya Miss ben de kolonyaya değdirdiğim an mesela daha çok yanıyor.gerçi artık acısına da alıştım,ilk zamanlar resmen ağlayasım geliyordu çok yakıyordu.ilk vurmadan önce pamukla kolonya sürüyoruz sadece.
Saremelek ozgeya bide ben yumru oluyo diye özellikle doktora gittim ilaç birikiyo diye düşündüm bana güldüler o yerinş bulur sen merak etme dediler göbekten vurusam iğne bebeğime değermi diye saçma sorularda sordum tabi onsorıdan sonra doktorum u değiştirmek zorunda kaldım😂😂😂 karnım sertleşince naşıcam dedim daha rahat burusun dediler öyle işte 💁🏻♀️
ozgeya Miss ben genelde koldan vuruyorum,göbekten hiç vuramadım,zaten doktor göbek büyüdükçe vurmakta sıkıntı yaşayabilirsin demişti.
Miss ozgeya evet öncesinde kolanya pamuk daha iyi oluyo ama o yanma yavaş yavaş işliyo ya bende çok aglamistim🤦
Saremelek Miss baya esmerim ama 😂 ben de bazen kendime böyle bahaneler buluyorum hassasım ondan hep diyorum 🤷♀️