bahtnurr1 Sedaaaa2 e nabızda görünmüyor doktor sistemden bakıyor yada laboratuvar da evrak olarak alabilirsin
Sedaaaa2 yaren-1 girdim işde tahlillerime üçlü test yazıyor sonuc kısmına gırıyorum grafik tablo falan dıyor ama boş
Gizemin-minnakI @Sedaaaa2 çıkmış sonucunuz . Ama grafik olarak doktorunuz yorumlayabilir . Maalesef sonucu koymuyorlar . Bana doktor wp den atmıştı. Çıktığını görebilmiştim sadece
Sedaaaa2 Gizemin-minnakI ya 1/250 olan bişey 1/300 cıkmıs benım doktoru aradık da sonuclar iyi bi sorun yok ama 1/250 1/300 cıkmıs dedi ama rısk negatif dedi o ne demek kafam karıstı
Sedaaaa2 bahtnurr1 bi deger 250 olması gerekırken 300 cıkmıs ama doktor sonuclar iyi demiş o ne demek oluyor valla kafamızı karıstırdılar
bahtnurr1 Sedaaaa2 aralıklar içerisindedir belki yada haftaya göre falandır. Ben çok bakmadım sayılara falan doktor iyi dedikten sonra iyidir illaki canım kafanı bulandırma. Bi risk görse 4lü isterdi sıvı testi yaptırırdı zaten
Sedaaaa2 bahtnurr1 cidden o kadar moralımı bpzdu kı kadın elıme aldım sonuclarıda ya hepsı negatif yazıyor gerildim ya