Meraba guzel anneler. Bende dogurdum sonunda 😄 38+6 ile gelen mucizem sonunda kollarimda. Bebegim oglan oldugu icin doktor kafa capi büyük çatın dar zorlanirsin seni mahveder sezeryan yapmaliyiz ddi istemiyordum hep normal olsun kolayy olur diyodum ama nasip degildi demek. 16 eylul icin anlastik. Gecesinden yeme icmeyi kestim cok heycanliydim uyuyamadim sabah 8bucuukta yatis islemleri olucak diye eviimi hazrlayip esimle son gobekli resmimizi çekip evden ciktik. Ellerimiz bi o kadar dolu 🤭 doguma degil tatile gidiyorz sanki. Hastaneye geldik odamizi susledik saat 11 gibi hemsire odaya gelip ameliyat onluklerini verdi. Makyajim yapili sekilde oyle heycanliyim ki 😁 ama çok da korkak biriyim ayrica. Ben cok korkan biriyim ignesinden damar yolu acmasina kadar hemde taaa ki ameliyat kiyaftlerini giy gel ddiler ve tekerlekli sandalyeye bindirildigim an içim korku doldu. O ameliyathane buzzz resmen kapida eşimle gozgoze gelip iceri girmek göz yaslarimi tutamadim. Iceri girince heryerini strelize ediyolar soguk ve korku o sezeryan boyunca titretti beni. Ve en kötüsü susuz kalmakti. Bebeğim 5.dkda çıktı. Aci hissedilmiyor ama dokunuslarin hepsini hissettim. Doktor teselli veriyor bi yandan korkma diye ama titriyorum tansiyonum düşüp durdu. Bebeğimi gorunce biraz toparlanmaya çalıştım ama eller kollar masaya bağlı sekilde usumekten rengim atti. Ameliyat bitti kapida yine eşim bekliyodu. Meger bebegi gorup yine inmis o buz ameliyathanenin önüne. Ellerimi hic birakmadi. Odaya girdim herkes iceride en guzeli bebeğim ordaydi kendime gelmem 2 3 saati buldu ama sancilar sonrasinda basladi. Yururken cok zorlaniyordum korkudan belki. Eşimin desteği en guzeliydi. Hic yanliz birakmadi beni gece 3de yemek yiyebildim su icmeyede ameliyattan 2 saat sonra basladim. Bugun 1 hafta olucak hala anestezi iğnesinden başım boynum ağrıyor biraz uzun oldu kusura bakmayin cok guzel bi duygu fakat sancılı 🤗 sutum hemen geldi ama oglum tutmadi cok zorlandık meme ucu aldik sevmedi mama takviyesi yaptilar suan tutuyor cok şükür. Ben evime hala gidemedim yurumekte zorlandığım için annemlerde kalmak istedim stajımı yapiyorum yarin evime gidince bana basarilar dileyin lütfen 😂 darisi tum bekleyenlerin başına