Egeninannesi_16 Kızlar bişi merak ettim ben 2.kez gidicem doktora bilgim yok her kontrole gittiğinizde muayene ücreti veriyor musunuz yoksa kontrol olarak mı geçiyor ?
Denizyildizii Egeninannesi_16 Genelde 10 gün içinde bazi hastanelerde 1 haftaya kadar tekrar gidildiginde ücret alınmıyor
Birdemetanne Egeninannesi_16 ayda bir gidiyoruz özel hastane ve 250 lira veriyoruz her defasında yalnızca 10 gün içerisinde tekrar giderseniz ücretsiz
Metehanmoom Egeninannesi_16 muane ücreti veriyorsun bazı özel hastaneler de 10 gün içinde ücretsiz muane hakkı oluyor
NidaEce Egeninannesi_16 Vir önceki muayenizin üzerinden 1Hafta geçmemişse kontrolden ücretsiz giriyorsunuz ama aydan aya ise kontrolleriniz her gidişinizde muayene ücreti veriyorsunuz 👍🏼
Elfelf475 Egeninannesi_16 her özelde ayrı benim gittiğim hastanede ücret ödeyip muayene olduktan sonda 9 gun içinde tekrar odeme yapılmıyor ama zaten o dokuz günde hiç gitme ihtiyacım olmadı kimisi merak edip tekra gidiyor ama o kadar ultrason da bebeğe iyi değil
cyln_hnm Egeninannesi_16 benim gittiğim hastanede 9 gün içinde 9 defa da gitsen ücret ödemiyorsun ama 10.gün alıyor tekrar muyane ücreti
Vahideozturk2 Egeninannesi_16 benim gittiğim hastanede de 9 gün içinde istediğin kadar gidebiliyorsun, kontrol muayenesi olarak alıyorum her seferinde. Sonlarda çok işe yarıyor, 2 günde bir gidiyoruz biz şimdi