Glstannny Elfelf475 olabilir evet ondandır belki , yakın akrabamız da erkek diyip durdular kız doğdu 😆 nadir yaşanan durumlar
Zeynep09 Elfelf475 canım o fotoyu atarmısın bende de var 15 haftalıkken ama çok minik görünüyor ilk oğlumdaki gibi değildi. Bende bu hafta çok duydum erkek dediler kız çıktı diye ondan resmen fotoya inanasım gelmedi yoksa cinsiyet önemli değil benim için
Glstannny Zeynep09 ama resimler de hiç belli değil benim çocuğum çok nazlı kendini belli ettirmesi ki 😆
Glstannny Mltm07 bizimde kız ismi hazırdı sonra erkek bulmaya başladık şimdi tekrar kıza döndük 🤗 canım yavrum
Zeynep09 Glstannny baksana benim belli kordon değildir dimi ya doktor da kesin konuşmadı erkek gibi dedi sadece bir tane kıyafet aldım zaten onu da çok beğenmiştim
Minammm Glstannny benimde kız ismi hazırdı erkek için isim düşünmüyorum şimdi bekleyeceğim biraz daha büyümesini keşke 5 veya 6 aylıkken kesin söyleyeceğiz deyip öncesinde söylemeseler insanım dengesi şaşıyor
Glstannny Zeynep09 olabilir tatlım yorum yapamam ki ben cinsiyete ait resim almadım haftaya Perşembe gidicez tekrardan detaylı USG ye o zaman isterim yüklerim kiyaslarsin
Serap_kartal5 Glstannny vallahi yok ama içimden kız geçiyor inşallah ayrıntılı ultrasonda benimde öyle olur 🙌🙌🙌🙌🙏
Asyapolat80 Minammm ben de 16.haftada gittim kız dedi ama ya değişirse diye içimde hep bi kuşku var. Tabi kız isimleri düşünmeme ve hayaller kurmama engel değil ama yine de alışveriş yapmıyorum henüz🥰