ggkca Yamacin-Annesi bende 21. Haftamin içindeyim bebeğim kış bebeği, kıyafet tarzı için tam olarak kışlıkların çıkmasını bekliyorum, şuan cok az kışlık var olanda da pek cesit yok, 1 ay daha bekliyeyim diyorum.
MomHero2 Yamacin-Annesi 35. Haftada aldım ekimde olacak doğum ona rağmen inceydi kıyafetler henüz kış bebekleri için uygun parçalar yoktu çok acele etmeyin bence kış bebekleri için çeşitlilik artsın
Samyeli008 tlnnlt Nasıl kıyafetler aldınız acaba kalın mı, kadife, havlu tulumlar falan mı yoksan normal pamuklu kıyafetlerle mi? Ben çok kararsız kaldım
cherrysu Busra2013 Karnım dümdüzdü ama bu hafta itibariyle aniden çıktı top gibi şu an 😅 ama hissetmiyorum henüz hiçbir şey, ilk gebeliğim. Sizin de öyle mi?
umutttttt Yamacin-Annesi canım bence biraz daha bekle kışlıklar taö olarak gelsin o zaman alırsın iümdi hepsi mevsimlik. Biz almakla çok acele ettik hepsini ince almışız giydirirmiyim bilmiyoeum
nurpella Yamacin-Annesi şimdiden büyükleri başla derim ben 20 oldum şuan dolap beşik arabası hazır zamanla ağırlaşcağı için çıkıp gezip bakamıcaksın onlara illa gezip görüp bakman gerekiyo en sona kıyafet işini bıralırsın yavaş yavaş Allah korusun sonrasında sıkıntılı geçse bile en fazla kıyafeti internetten sipariş edersin ama diğer şeyleri illa görüp bakman incelemen gerekiyor
Ayseesr Haftadan sonra ağırlaşıyor gerçekten insan. Ben 34 e girdim bgun ve çok çabuk yoruluyorum 24. Hafta gb başlamıştım ben.30. Haftaya kadar ufak tefek şeyleri bitirdik. Gecen Hafta da besik ve bebek arabasini aldık suan bitti bebeğimin çantası hazır. Sadece bi tane daha lohusa takimi almam lazım 1 tane aldım henüz