Denizyildizii evlatkokusu0806 Süt cok faydalı degil artık. Ayran yoğurt peynir. Bunlari bol bol tüketin
Yunusemreninannesi evlatkokusu0806 tarcinla falan dene canim sutlac yap peynir vs ye inslalah oylede etkisi olur
merveees evlatkokusu0806 ben kakaolu süt içiyodum faydasından çok zararı olur dediler şimdi kendimi zorlayarak bi şekilde içmeye çalışıyorum
Nihanus evlatkokusu0806 sütü fazka içmenin zararı var yarardan çok 😅 fermente halinden faydalanmalısınız yoğurt peynir ayran vs
Melos1 evlatkokusu0806 bendd sevmiyorum zorla aklıma gelirse içiyorum🙄 ısıtıp içine bal atıyorum daha cazip geliyor bide öyle dene istersen
CaglaBe evlatkokusu0806 sütün bi faydası yok günde 3 yumurta yiyin bol yeşillik muz bal pekmez kuruyemis
Inci3434 evlatkokusu0806 kakaonun organik olmasi gerekir hic bir katki maddesi olmadan ve fabrikasyon sureclerinden gecmemis ham kakao.. marketlerdekiler zehir gibi bisey. Denemek istersen organik satan sayfalarda bulabilirsin.
Seyda2021 evlatkokusu0806 bende içemiyordum 27 yaşına kadar kek ile denedim çok hoşuma gitti. Kek ve süt güzel oluyor bence denemelisin