EniseeM Miranda 2.ayda falan başladı halen devam ediyor 😔30.haftamdayım bu gidişle doğuma kadar devam edecek ama bu durum kişiden kişiye değişiklik gösteren bir durum. Mide yanmasına bağlı oluyor benim bulantım genellikle.
NergizGuney EniseeM benim de mide yanmasına bağlıydııı kız bebekse saçlı olcaktır ondan diyolardı doğruluk payı var mı bilmiyorum ama kızım çok gür ve simsiyah saçlı doğdu,hala çok aşığııım😍 sizin bebeğinizde kız mı?
EniseeM NergizGuney evet canım kız olacak inşallah 🥰Öyle diyorlar halk arasında ama bilimsel bir açıklaması yok 🤭İnşallah benim kızımın da saçları güzel gür olur çektiğime değer diyorum 😃Yanmalara bi çözüm bulmuş muydunuz sonradan?
meltemonen NergizGuney mide yanması bebeğin mideye baskı yapmasıyla mide asitinin yukarı çıkmasından kaynaklanır canım saçla alakası yok 🙂
Busra2013 gldn065807 kızlarda ıc ulantısı cok oluyor bende olmadıgına gore benım bebek erkek😂doktor 12 haftalıkta erkek dedı 16 haftslıkta kıx dedı daha net bılmıoz
gldn065807 Busra2013 bende öğrenemedim önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalım ne diyecek sağlıkla gelsin
Yagmurdgdgn13 Miranda benim birinci ayımda başladı 4. Ayımda bitti. ne yediysem kustum sırf vitamin alabileyim diye yemeye çalıştım bir aydır çok şükür rahatım
Gulperi_22 İlk hamileligim ve kolay kolay miğde bulantisi çekmedim çok rahat geçti hamileligim 29+2 oldum şuan
NergizGuney EniseeM Rennie hayat kurtarır😂 başka çözüm bulamadım malesef😂🤭 https://www.hizliresim.com/7sbc0k1 1 günlük çiçeğim😍
EniseeM NergizGuney oyy maşallah Allah bağışlasın çok tatlıı masumm🥰Ben de atarım bir gün resmini inşallah 🥺🥰
Asyaaa35 5haftalıkken başladı şuan 7+4deyim ve çok kötü bulantılarım kusmalarım oluyo umarım en kısa zamanda geçer
blueberyy00 Miranda 7 de başladı 12. Haftadayiz hala devam prilam icmezsem mahvoluyorum icincede değişmiyor gerçi de