Fundish Merhabalar,şimdiden biraz alalım diyoruz herkes baskı yapıyor alın duraun diye prima pahalı almayon diyorlar alıştırmayon bebeğinizi,sleepy sanki çok tercih edilen gibi duruyor ? Sizce ? Molfix sleepy …hangisini alalım ?
Denizyildizii Fundish Molfix kullandım ilk bebeğinde çok memnundum. Bundada onu kullanıcam. Prima gereksiz pahalı
PrensesFiona Fundish molfix almayı düşünüyorum şuan bende sleepy ve molfix arasında kaldım. Ama molfix beden olarak daha rahat dedikleri için ona karar verdim. Islak mendil olarak da molfix yenidoğan izotonik sulu ıslak mendili tercih edeceğim inşallah.
Yunusemreninannesi Fundish ilk dogdugunda slipi aldim bianda fiyati 2 kati oldu sonra bim bezi aldim oda kalindi bebegimin poposuni cok buyuk gosteriyodu ozellikle on kismini erkek bebek oldugu icin simdi beybi turko aldim A101e gelmisti 120lisi 75 liraya super bi bez inan bu ladar iyi olcagini sanmiyordum amam cok begendim aksam bagliyorum sabaha kadar super gidiyor ve hic onu sis olmuyor
Glcntn Fundish biz slepy aldık bi ara indirim vardı. 1 alana diğeri 1 tlye geliyordu. O şekliilde aldık prima pahalı çok bide bebek belli olmuyor hangi bezin pişik yapacağı bazen prima yapıyor bazen molfiks . Biz aldık ama pişik yaparsa satıcam dolapta
_ipekkkkk Fundish Kuzenim minies kullanıyor çok memnun pişik vs olmuyormuş bende doğunca onu kullanmayı düşünüyorum Prima ve Molfix de fazla kimyasal içeriyormuş onu öğrendim diğerlerine nazaran bakalm 🤷♀️
Dilekcnkn Fundish Yani ben prima aldım , ama ondan önce bezi stok yapma derim canım bilemezsin belki pişik yaptı belki küçük geldi ne bilim
Thisbe E bebek baby me ve baby turco aldım tavsiyeler üzerine. İlk oğlum dada bütün benzeri denedik bir sıkıntı yaşamadık yine öyle yapmayı düşünüyorum…