Merhaba güzel anneler bende dogurdum sonunda bian hic doguramiycam sandim
Gecelim dogum hikayeme,
12 eylulde sancilarim duzensiz bir sekilde vuruyordu aksam vakti yürüyüşe ciktik eşimle yuruyus esnasinda kayboldu sonra eve geldik aksam 11de duzenli.sancilarim girmeye basladi gün icinde de nişanim gelmisti sancilar 5 dakikada bir girmeye.basladiginda saat 2 filandi eşim uyuyordu bende evde tur atiyordum hatta burda post acmistim doguruyormuyum diye 😁 neyse saat 4 oldu eşimi kaldirdim dayanamiyorum hadi gidelim diye kaynanamlari cagirdik onlarin arabasiyla gidecegimiz icin kaynanam beni gorunce bu sanciyla mi dogurucan deyip gülmeye başladi ona bir sinir oldum o anda sanki numara yapiyorum sonra hastaneye vardik ben o kadar sanciyla saniyorum ki yolu yariladim ebe acikligima bakti 2cm dedi sonra nstye.bagladi beni ondan sonra işler çok zorlaşti.benim icin oyle bir sanci geliyordu ki baya bir 3 saat boyunca bagırdim o sancilarla evde cektiklerim birsey degilmis yani ebe geldi hadi birddaha bakalim dedi 3cm olmus daha 3 saatte dedim ben nasil dayanicam bu agrilara aglamaya basladim ebe geldi senin dogurman aksami bulur dayanamazsin doktorla konusayim sezeryana alalim dedi o gune kadar da hic dusunmedigim birsey eşimle filan konustum onemli olan sizin sagliginiz nasil dogurdugunun onemi yok dedi bende zaten birinin agzindan bisey ciksa yapicam o an tamam dedim ama ebeye de bagiriyorum cabuk doktoru cagir diye 😁 sonra sezeryana aldilar orda da tansiyonum cikti uyuttular bebeğimin sesine uyandim tentene temas yaptik ama hala yari uykuluydum o anda benim planladigim yada hayal ettigim gibi olmadi hicbirsey dogum baslayinca yapicak pek birsey olmuyor kimisi 2 saatte doguruyor kimi saatlerce aci cekip doguruyor belki benim gibi sezeryani tercih ediyor ama simdi dusunuyorum da bunu cok takmisim kafaya onemli olan saglikli olmak bugun 11.gün sadece dikis yerimde agri kaldi onun disinda agrim sizim yok ödemlerimde gitti sütümde geliyor kendini yipratmaya gerek yokmus o nasil ve ne zaman isterse oyle geliyor 38+3 saat 9 da oglumu kucagima aldim 3020 gr dogdu suan yanimda uyuyor anca yazicak firsat bulabildim bisey sormak isteyen varsa postun altina yazabilir artik happykidsteyim doguran anneleri orda bekliyorum 😊😁