Emineomer 39+2 ye gün verdi doktorumuz ben 38 e hazırlamıştım kendimi 🤔 hayırlısıyla doğsun bütün kuzular ,🌺❤️
Feyzabeyoglu Emineomer kaçıncı hafta verdi doktorunuz günü? Bir de şey merak ediyorum 39+6 günümde eşimin doğum günü, acaba söylesem rica etsem benim doğumu da o güne verebilir mi ki?
Bebiscann Emineomer Benimde bu gün günüm belli oldu 36. Haftamdayım tam, 7 ekime yani iki hafta sonraya verdi doktorum
Emineomer Feyzabeyoglu 35 haftalıkken verdi boşluğu varsa verir sanırım genelde 38 de alıyorlar ama benim doktorum 39 haftaya verdi haftasonu olduğu için iki gün daha geçti
Emineomer ilkgozagrimhavinim Benim 9 buçuk cm açıklıkla sezaryene alındım çünkü bebeğim kanaldan geçemedi mecburi oldu yani
Bebiscann ilkgozagrimhavinim Normal kontrole gitmiştim 20 günüm vardı daha tahmini doğumuma ama doktor muayene ederken bi sıkıntı var dedi bende ne dedim bi nst ye git gel konuşuruz dedi gittim nst çekip geldim ne oldu dedim bebeğin suyu bitmiş ve kalp atışlarında sıkıntı var dedi direk yatış yaptı tabi ben ağlıyorum bebeğim kanala girmişti normal istiyordum ama kısmet olmadı dogum bölümünde ki doktorda bakti ben eve gidecem dedim sezeryan istemiyorum dedim dedi imza atıp gidersin öyleyse dedi çünkü bebeğin 5 güne bile kalmaz ölür dedi biz mesuliyet kabul etmiyoruz dedi mecburen sezeryana girdim genel anestezi ile