Balbeby Kızlar sol tarafıma yatıyordum ve sürekli sürekli bit bit yapar gibi oluyor bu hıçkırık mi baska birşeymi elimi koyunca durdu 28+2 olduk çok şükür💙🤲
Rusen96 Balbeby kalp atisi gibi hissediyorsanız evet hıçkırıkmış . Ben uzun zamandır hissediyorum bazen oluyorki günde 2-3 defa oluyor
Aylinim09 Rusen96 ben 25 haftaligim 20 haftadan beri pit pit atiyo hatta tum gun durmaz yani bebegim gunde bu kadarmi hickiriyo😁Yani karnima bakdigimdada bi oynuyor yani ben hareket diye biliyorum
Gokce91 Bazen 5 dk sürüyor, günde 3 kere oluyor en az, diyaframını hazırlıyormuş doğunca oksijen almak için 🎀
cilek21 Haftada hissediyorum göbek deliğimden çıkacak gibi oluyor en sevdiğim an onun hıçkırması❤️ O hıçkırıyor ben gülüyorum. Rabbim herkese nasip etsin
Rusen96 Aylinim09 yok canim tamam hareketini de dıştan gozlemleyebilirsin ama hıçkırmasida ritmik kalp atisi seklinde oluyor ayni noktada defalarca. Bende senin gibiyim 20. Haftalarimda basladi belkide daha erken bazen günde kaç defa oluyor sayamıyorum artik. Ama iyi birsey olduğunu düşünüyorum sonucta ciğerleri gelişiyor o yuzden cok ama cok hoşuma gidiyor. Her defasinda elimi oraya koyup hissediyorum