Asena17 Kizlarrr bugun doktora gidiyorum 20 gunun sonunda bebisimi gorebilecegim cok ozledim insallah hareket eder de gorurum cinsiyetini de cook merak ediyorum bu haftalarda ogrenen varmi acaba 😊😊😇😇
61_nur Asena17 bende normal rutin kontrole gittim ilk bebegim 5.5 aylıkken öğrenmiştim bunda göstermez filan die kontrole gittim minik paşam hemen gösterdi kedini 12+2 de gördüm ogluşumu sizde görürsünüz insallah 🥰🥰
sumeyraballl Elizam12 doktordan doktora değişiyor demekki cnm ben cinsiyet partsi yapıcm dedim kesin değişmez cinsiyet partini yapa bilirsn demişti değişmedi de
61_nur Merveikratanem her hamilelik farkli bence benim ilk bebeğimle erkekti 5.5 aylıkken öğrendim bu bebeğimle erkek erken ögrendim
Merveikratanem 61_nur tabi canım öyle bende 17 haftalıkken öğrendim oğullarım olacağını ama kimdmen duyduysam 11 de öğreniyor ben ikiz olduğundan yerleri dar olunca bacaklarını açamıyorlar
blueberyy00 Asena17 Ay bende salı gidicem tam kaç hafta kaç gunluksun bugün ogrenirsen bende daha heves edicem ay 12. Haftamizdayiz bizde
Asena17 blueberyy00 buyuk ihtimalle erkek dedi doktor bende bi cikinti gordum 16 hafta da net belli olur dedi tam 12 haftaliktim gittik ve yerinde hic durmuyordu kıpır kıpırdı😃
mom8327 Bende 12.haftada ikili taramada sormuştum yüksek ihtimal erkek dedi 15 te kesinleşti erkek 🥰😍
blueberyy00 Asena17 ay maşallah bu sene erkek senesi mi ne ilk başta kesen nasıldı canım ona göre de hep tahminde bulunuyorlar ya sende tuttu mu o bende de tahmin eder inşallah önce minigimi sağlıklı göreyim sonra hemen cinsiyetini öğrenmek istiyorum
Asena17 blueberyy00 doktorum ozel benim zaten keseye gore de erkek dedi ama tabi bilemeyiz de 7+5 ken ovaldi kesem ona gore tahmin etmisti ve buyuk ihtimalle erkek yani😄