Zeynep69 Zelsonr boyun uzun mu bende de var ama öyle çok değil ayakkabılarım falan inşallah hemen eski halimize döneriz ilk bebeğin mi 😊
Zelsonr Zeynep69 Yok canım çok uzun değilim 1.67. İnşallah yaaa🤲😍 Evet canım bundan önce bir kürtajım oldu bu ilk insallah. Ya senin
Zeynep69 Zelsonr benimde ilk sağlıkla kucagımıza alalım inşallah korkuyorum da bir yandan normal doğumdan özele mi gidiyorsun devlete mi 😊
Zelsonr Zeynep69 İnşallah canım 🤲 Bende de var korku ama sonra diyorum ki öyle ya da böyle dogurucaksin kendini korkutma,Rabbim yardım eder inşallah 🤲💙 Devlete gidiyorum canım. Çünkü çok pahalı burda(Ankara) özeller. Ya sen?
Zeynep69 Zelsonr bende afyondayım burda ki hastanede hiç ilgilenmediler bizde özele gidiyoruz burda bile pahalı fiyatlar hayırlısı artık sağlıkla kucagımıza alsaydık o gelmiycek aklımıza 😊
Dilekyakan Uraz_momy ben genelde 10ar olarak dinlenerek yapıyorum hepsini aynı anda yapmıyorum 50 squatı geçtiğim zamanlarda oluyor canım çünkü gün içine yayarak yapıyorum 10ar defalık ve hiç zor olmuyor öyle
Zeynep69 Fatmanur123nrt yok canım 39+6 oldukk dün kontrol vardı keyfi yerinde hiç ağrım da yok bekliyoruz hala çok sıkıldım artık 😪
Fatmanur123nrt Zeynep69 bende yaptım pazartesi sıkıldım aldık geldik 😂😂 şimdi iyiyiz dikişim var biraz onun dışında sorun yok
tatlican28 Aslisila canım bu fitil dediğiniz doktorların enfeksiyon için verdiği normal fitil mi . Tevafuk mu bilmiyorum ama ben fitil kullanıyorum o yüzden mi acaba çok ağrım oluyor ama gelmiyor bi türlü o ayrı 🤗
Zeynep69 Fatmanur123nrt gerçekten mii gözün aydın hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün inşallah saglıklı huzurlu bir ömrü olsun 😍 darısı başıma zor mu nasıl geçiyor günleriniz
Fatmanur123nrt Zeynep69 çok da zor değil ütü falan yaptım bugün ama biraz zorluyor tabi enfeksiyon kapacak diye ödüm patlıyor dikişler oturup kalkarken biraz zor oluyor boyun yastığına oturuyorum ortası boş olunca rahat oluyor koltukta onun dışında sorun yok şükür 😇
tatlican28 Aslisila aaa ilk kez duyuyorum ben bilmiyodum bakalım daha neler öğrenicez ilk hamileliğimde bu forumun olmaması büyük eksiklikmiş☺️
tatlican28 Aslisila bende aynı canım 39+2 oldu nişanda geldi bir haftadır çok dayanılmaz sancımda oldu ama hep düzensiz maalesef