Fatmanur123nrt Zeynep69 çıldırmak üzereyim inanın evimde değilim sıkılıyorum bazen burda da vakit geçiriyorum elbette ama çok daraldım bide çalışan biriyim şu an doğum iznindeyim zaten çok az doğum izni oda gelmedikçe süre kısalıyor
Zeynep69 Fatmanur123nrt bir an önce doğuralım inşallah yine ağrısız sancısız bir güne uyandık 😊Günaydın
Sevgikaya1525 Zeynep69 kuzum sancılarını takp et beline sancı ne kdr sürede gryr yorgunluk etkler çnkü bebeği harketlndrir
Zeynep69 Sevgikaya1525 Akşam baya arıyordu gece sancım olur belki dedim ama olmadı canım baya enerjik uyandım günaydın 😊
rsm_0026 Kaderx cnm bnm şuan regl sancısı gbi sancılarım var ne kadar sürede bunlar sıklaşıyor günlerce böyle çeken var mı yoksa gece sıkılaşır mı sence
Dilekyakan rsm_0026 canım bende 2 3 gundur sabahtan aksama kadar bildiğin adet sancısı çekiyorum karnımda kasılıyor ama hala doguracak kıvama gelemedim🙄
Kaderx rsm_0026 vala benimde var bel kaşık ağrısı sanki regl olcakmis gibi oluyo. 33 haftayim. Sikladirmi bilmiyomki
Zeynep69 Ozcifci 😂ya aynen gece olur belki dedim belim falan da ağrıyordu geçti hepsi herkesin doğurmadın mı daha diye sormasından sıkıldım 😬
Kaderx Zeynep69 evett❤️ bir tane kaybim var 2 aylliken kalbi durdu.kurtaj oldum. Direk ge e kaldım. Şükür 33 haftayim senin ilkmi?
Zeynep69 Kaderx üzüldüm canım benim de ilk sağ salim kucagımıza alırız inşallah korkuyorum da biraz doğumdan hayırlısı artık
Emsare 39+2 benim de yarın kontrolüm var haftalardır yalancı sancı çekiyorum ama nst de çıkmıyor hiç açıklığım yoktu en son. Artık doğsalar iyi 😅 belim bacaklarım çok ağrıyor hareketlerim çok kısıtlandı :(
Zeynep69 Emsare aynı benim de öyle bacaklarım çok ağrımaya başladı bebiş dün çok hareketliydi hareket ettikçe acıtıyor artık uyuyamadım stres oldum ağlıycaktım
Fatmanur123nrt Zeynep69 benim biraz ağrım var ama tam oturtamadık bide alakasız sümükümsü akıntım oldu nedense
Emsare Zeynep69 bana da biri sordu dün yine patladım artık. Ne acelen var doğunca sen bakacaksın her halde dedim 😅
Ozcifci Zeynep69 bende aynı şekilde millet diyor daha doğurmadım mi diye bi tane komşumda uzun süredir görmüyordu beni dün diyorki bebegin nasıl dedim ne bebeği ee sen doğurmadım mi diyo yok dedim rahat yatiyo beyfendi 😊
Kaderx Zeynep69 bnde cnm ama dua ediyorum zikir cekiyorum inslh kolay olur az acı çekeriz 😌 ve doğum anında ikinmada sümmessebileyesserah bu zikri çek Abese suresi20 ayet meali: sonra ona yolu kolaylaştırdi. İnslh bnde cekcem
Zeynep69 Emsare güzel cevap bende öyle diyeyim 🤭😂 sanki benim elimdeymiş de doğurmamışım gibi soruyorlar 😬