Ceysii01 AnnelikHayali yarin 10 haftalik oluyoruz canim tup bebek oldugu icin suan bir doktorum yok devlete gidicem ay sonunda randevum var anca ozaman sorucam dahiliyeye randevu aldim enfeksiyon falanmi var diye 🥺
AnnelikHayali Ceysii01 idrar yaparken yanma oluyor mu hiç, tuvalete sık çıkıyor musun, kötü kokulu akıntın oluyor mu, bunlar genelde enfeksiyon belirtisi oluyor. Haftaya inşallah tahlil yaptırırsınız. O zamana kadar da bol su içmeyi ihmal etmeyin. 💓💓
AnnelikHayali Merveikratanem pozisyonu pek uygun değilse ondan birine %99 demiştir ama o da çok yüksek bir oran. 😃 geliyor minik erkekleriniz. 😊
Merveikratanem AnnelikHayali çok şükür canım rabbim hayırla dileyen herkese nasip etsin iki oğlum olsun istedim rabbim nasip etti iki babanın isminide koyabilecem rabbim 5 sene arattı sonunda çok güzel mükafatlandırdı kız evlat istedim nasip etti iki erkek evlat istedim nasip etti 🤲🤲🤲
Ceysii01 AnnelikHayali yanma kötü koku yok koyu sari lekeler var gunluk pedde fitil de kullaniyorum progestan tuvaletede nerdeyse 20 kere gidiyorum cok fazla su iciyorum ama 😁🤔 kafamda deli sorular
Ceysii01 Merveikratanem bel agrisi ve kasik agrisi yasiyorum karnimdada gerginlik rahatsizlik hissi var ama agriyi yapan ne anlayamiyorum uyandim sol kasigim agriyodu bi gun sürdü ertesi sabah gecti hem dahiliyeye hemde kadin doguma randevu aldim alt karin bölgesinde lavaboya falan gittimde sizi var icerden batma gibi sanki saatlerce idrar tutmusum gibi halbuki hic yok 🤔
Merveikratanem Ceysii01 o normal kuzum iki tane bebek olunca idarar kesesine baskı yapıyor günde en az 20 defa tuvalete gidiyorum bel ağrısı 10 haftalıkken oluyor karnındada ara ara gerilme oluyor oda bebekler büyüdüğünde ben 18 haftalık hamileyim
Merveikratanem Ceysii01 sarı lekenme akıntımı daha değişikmi eğer akıntı ise normal bende de çok oluyor
Ceysii01 Merveikratanem saol canim beni biraz rahatlattin tup bebek oldu icin cok tedirgin oluyorum lekelenme dedim su sekilde mesela bii kagidi kalemle bi parca boyariz ya onun gibi gozukuyo oyle sulu sunen bi akinti gibi degil fitilde sari renk veriyo odami etkili bilemiyorum gunluk ped kullanmak istemiyorum ama fitil cok akiyo
Merveikratanem Ceysii01 bez kullan canım bezi yıka ütüle öyle kullan benimki genden geldi ikizlik sarımsı çok akıntım oluyor bez pes kullanmıyorum günlük 3 4 defa iç çamaşırı değişiyorum
Merveikratanem Ceysii01 canım birazda sen zor bulduğun için stres yapıyorsun yapma hamilelikte bazı şeyler normal karın gerilmesi akıntı enfeksiyon sen tedbirini al takdir Allah’ın gerisi rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk tüp bebek denemeniz mi
Gzmhsyn AnnelikHayali ben 12. Haftada duymak istemedim doktora tahmin ettirmedik 15. Haftada öğrendik 😁
Ceysii01 Merveikratanem Saol cnm allah razi olsun ben maddi manevi cok savaş verdim icin simdi cok korku yaşiyorum 6 yillik evliyim cnm önceki uygulanan tedavilerim haricinde 3 cü tüp bebek denememde oldu ikizlerim 😊
secoz AnnelikHayali bana da doktor hep kız dedi 6. Ayımda minik bi erkekti demi bebeğin dedi bende hayır kız dediniz dedim baktı baktı aaaaa kordonmuş yaaa dedi 😂😂
Glstannny AnnelikHayali benim de başıma geldi ,baya duygu karmaşasından yaşadık eşimle beraber,3 gün oldu anca atlattım. 13,16 li haftalarda erkek denildi 20 de kız haftaya net bı sy denilir umarım 😀😀😀 seni çok iyi anlıyorum
Semanurozgan AnnelikHayali şu an kaç haftaliksiniz acaba bana 3 doktor hep kız dedi bak şüpheye düştüm şimdi 17 haftada kız denildi ,19 da gittim en son detaylı ultrason için o zamanda kız denildi 🙈🙈 Allah’ım inşallah değişmez
Glstannny Semanurozgan ben 20+2 de detaylı USG ye girdim orada sordum kız dedi şaşırdık suan20+4 um.yuzunude göremedik haftaya bakış daha detaylı bakicak bı gün sonrada devlet de kendi doktoruma sonuçları gösteriden oda erkek demişti 😀Allah tan eşya falan almadım 😀