Sevincbakir1 Arkadaslar 27 haftamıza girdik ama hala öyle düzenli göbek hoplatacak cinsten hareket etmiyor bebeğim. Sizde de böyle oldu mu durumlar nasıl tecrubelerinizi anlatır mısınız?
Nnefri999 Sevincbakir1 29 dayım bendede yok.Yani hareketleri hissediyorum,dalgalı bişeyler görüyorum ama hani parti hard diye bişey yok 😕
Fatmacbc Sevincbakir1 27+1 deyim ikinci gebeligim.oglum aşırı hareketli bi çocuktu hic durmazdı simdi kızım.olucak çok nadir oynuyor sanırım.cok nazlı kiz cocuklari
Mlhameliha Sevincbakir1 benimkide aynı senin gibi canım arada çok az hareket ediyor sanırım haftasına göre böyle 30 dan sonra daha hareketli oluyormuş
Sevincbakir1 Nnefri999 umarım sıkı sıkı yumruklarını hissederiz yakında 😊 tembel mi azcık acaba diyorum anlamadım
Beti2 Canım zaten o dediğin şekil hareketler 34 33 den sonra başlıyor.. şimdi kıpırtı hissetsen yeter
Beti2 İşte hareket buymuş demiştim kızımda 33 den sonra. Şimdi bende 28 in sonunda yım arada kıpırtı oluyor bebek daha güçlü değil çünkü.
Beti2 Birde bebekten bebeğe değişiyor kızım hiç hareket etmezdi bunun için peritologa gitmiştim düşünün.bu erkek biraz daha hareketli sanki
Sevincbakir1 Beti2 anladıım doğru haklısınızdır. Benım ilk gebelik o yuzden endişe ediyorum ara ara acaba normal mi diye
Nnefri999 Sevincbakir1 inşallah😇Bencede tembel olabilirler.Çok yatıyor.Bi ara endişelendim doktordan sordum her çocuk farklı gayet normal dedi😅Biraz rahtladım
34Kubra 30.haftadayım ben de güçlü hareketler hissetmiyorum sağa sola yatınca daha çok kıpraşıyor o kadar.