suumeeyyee Oğlum 4 yaşında bu sene anaokuluna başladı ama başladığından beri iki kere hasta oldu henüz bağışıklık kazanamadı ek takviye vermeyi düşünüyorum. Herhangi bir marka kullanıp memnun kalan var mı? Yada bağışıklık kazansın diye neler yapıyorsunuz.
esraoyku17 suumeeyyee aynı durumdan bende müzdaribim . Şuanda ikimizde hastayız okuldan getirdi büyük ihtimal . Şu köşede bekleyeyim .
gamzosgamzos suumeeyyee balık yağı verebilirsiniz kızım 21 aylık 1 yasından beri gunde 1 cay kasigi möllers kullaniyoruz 2 yastan sonra 1 tatlı kasıgi dedi gecen hafta kontrolde doktorumuz günlük kefir icirin birde ilikli kemik kaynatin suyuna çorbalar yapın
superrmomy Bir fikrim yok ama bir doktorla görüşüp çocuğunuza en uygun vitamini alsanız daha iyi olur gibi. Ne kadar takviyede olsa öneriyle alınmasına karşıyım
suumeeyyee superrmomy tabiki herhangi bir marakaya karar versemde önce doktoruma başvurup kullanacağım ben sadece kullananlardan fikir edinmek istedim.
suumeeyyee gamzosgamzos teşekkürler möllers bende kullanan çok duyuyorum. Kefir hiç vermedim ama deneyeyim inşallah içer.
gamzosgamzos suumeeyyee cok iyi bir balık yağı biz faydasini gorduk ozellikle boy uzamasinda hem bağışıklık guclendirir hemde fiziksel gelisimine faydası var ayran seviyorsa kefiri icer ayranin bir tik koyusu gibi