Karellll Kızlar 5 gündür baş agrısı cekıyorum ilaçta atamıyorum doktorum dinlen uzan bol bol geçer dedi ama geçmiyor varmı benım gibi baş agrısı çekenler nasıl geçti önerinizi alabılırmıyım cok kötüyüm çünkü
Hatice-Cihan Karellll karantinam yeni bitti şiddetli baş ağrısı çektim bir hafta kendini takip et grip gibi olursan test ver.
Sevilss Karellll gribal durumun yoksa susuz kalmış olabilirsin su iç limon sıkıp. Burnundan nefes alıp ağzından ver soğuk uygula hamile isen bir süre olucak sonra geçiyor. Tansiyonuna bakmayıda unutma
Karellll Seda9507 cok teşekürler bunu kaynanam sagolsun uyguladı bana ama geceleri tekrardan berbat bir şekilde başlıyo agrısı yine
AdenEva Karellll ay herkes aynı sorunu yaşıyormuş meğer. Bende 5 gün çektim ne yaptıysam olmadı her yolu denedim ne duyduysam yaptım ama geçmedi. En son pes ettim 5 gün sonra azalarak geçti. Çok zor malesef
ezgiaslank Karellll benim de cok agriyor hatta ozellikle kafamin sol tarafi o kadar fena ki ve gecmiyor. gebelik migreni olabilirmis. gunde 1 fincan turk kahvesi, gecmezse parol dedi🤗
feyza2305- Karellll ilaç neden içemiyosunuz. Parol için dicektim. Bende aynı şekilde çok sık baş ağrısı çeken biriyim. Sinüzite dolayı.