AYKIZ01 İnstagramda ücretli cinsiyet tahmini yapanlar yanıldı ve o kadar emindiler erkek diye ama 16 haftalık olduk bebeği kendini gösterdi ikinci kızım geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle 🙏😍🌸
1anne2nefes AYKIZ01 niye doktor varken böyle şeylere para verdiğinizi çok merak ettim nihayetinde gözükecek bu cinsiyet 😂
elisss_61 AYKIZ01 Ben doktorun bile ilk söylediğine inanmıyorum canım üç kere gittiğimde duyunca teyit ediyorum cinsiyeti millet duruş şeklinden yorumluyor saçma sapan yorumlar. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
AYKIZ01 1anne2nefes sabırsız davrandık diyelim ☺️ Bunu söylemenin nedeni parası değil kimsenin bu tarz hesaplara güvenip beklenti içine girmemesi 🙏 🌸
AYKIZ01 Mimik 8 hastalıkken tahmin yaptılar ve 14 haftalık olana kadarda ultrason resmî göndermiştim fikirleri değişmedi sonuç degiştirdi ☺️
Deren_1988 Bana da bir sayfa erkek dedi diğer sayfalar kız dedi erkek diyen de kesin eminim diyendi her paylaşımına bana erkek desem dedi sadece sonuç erkek tabiki kız olsun çok isterdim 🙏😒