Minnosanne06 yesim_ Ben bez için Instagram’da bir sayfa gördüm yikanabilir-sioinebilir bebek bezi ve yıkanabilir kadın pedi üretip satıyorlar. Şayet onu kullanmak paket bezden daha uyguna geldi. Hem plastik olduğu için çözünmesi imkansız paket bezlerin(,doğaya geç karışıyor) hem de çevresel olarak bunu yapmam gerektiğine kanaat geldim. Bir kere paket bez fiyatından biraz fazla vericem ama ömür boyu rahat edicem
Minnosanne06 yesim_ ıslak mendil içinse şu an unibaby yenidoğan aldım.deneme amaçlı bir sorun çıkmazsa devamını alırım. Biraz deneme yanılma ile bulunuyor bez ıslak mendil mama emzik
1kckmucize yesim_ Bez olarak Sleepy naturel aldım, alt temizliği için evde ılık suyla kullanmak için temizleme pamukları ve dışarı çıktığımda kullanmak için de Sleepy’nin alkolsüz ıslak mendilini aldım😊
busranr06 yesim_ prima premium cAre aldım ıslak mendıl ilk 1 sene kullanmayı düşünmüyorum pamuk aldım 🖐🏻
Ozzseda Bende sleppy bio natural aldım bezi ıslak mendili de yenidoğan ıslak mendili aldım o da sleppy. Hatta şuan da trendyoldan set yapmışlar 80 adet bez , 3 adet ıslak mendil, bi de 10 lu alt açma bezi toplam 80 TL ben bundan aldım canım