Azizinannesi2 Kykcirem yaparsın çabucak bende öyle diyordum ama temizlik bitti sayılır bir oturma odası kaldı vücut temizliğini ise salı günü doktora gidicem pazartesi onuda yapicam iş tamamdır doğuma hazırım 😂😂
Azizinannesi2 Kaderx O enfeksiyon zor valla ben hem bol su içtim hemde antibiyotik kullandım öyle geçti
Azizinannesi2 Kaderx Bende de hiç olmadı sadece kasiklarim da ağrı var dedim vede eski sezeryan yerin açıyor sanki dedim hemen tahlil istedi megersem enfeksiyon varmış
Azizinannesi2 Kykcirem uff niye aklıma soktun şimdi yarın bir odam kalmıştı temizlemedigim onu temizleyeyim bari 😂
Azizinannesi2 Akrepbebek Alıştım artık desene inşallah gece sancın olurda hemencecik doğar 🙏🙏coookkk aminnn 🥰
Sosyalmom Azizinannesi2 her yaşta zor bence 8 9 yaşında olsa bile dersleri olacak öyle rahatlatıyorum kendimi 🤪🤪
Busrayilmaz2 Azizinannesi2 banda 6 ekim dedi 36+4 bugün sağ kasigimda bir kramp gibi ağrı neden oluyor bilginiz var mı😅
Azizinannesi2 Busrayilmaz2 Magnezyum kullanıyor musun bebek artık büyüdü yeri daraldı Ondan olabilir baskıda yapıyor olabilir 🤷🏼♀️