Pinar__50 36+3 suyum geldı ama sancım yok hastaneye gıdıyorum sımdı sunu sancı mı verırler bırde 36. Haftada küveze alma durumu olur mu ? Korkuyorum ya nasıl olacak hiç bişey bilmiyorum annem yanımda yok gurbetteyım tek esım var 🥺
Deletedmom93428 Pinar__50 yaaa ah ah benm de tek eşim vardı annem çok uzakta🥺 neyse bunlrı düşünme 36. Hafta erken bir hafta değil bir şey olmaz Allahın izniyle 💜sağ salim kucağına al inşallah canım 🥰🤲dualarmdasın🤭
Esenburhan123 Pinar__50 rabbim yardımcın olsun arkadaşım doğum yaptı bebek 2600 grdı küvöze girmedi canım ilk suni sancı verildi sonda sezeryana döndü olumsuz düşünme
Meliskam Pinar__50 canim kuveze dusup dusmeme bebegin gelisiminden aslı 34 haftada bile kuveze dusmeyen bebekler çok 🙏 inseAllah sagsalim kucagina al bebegini kuveze dusme ihtimali çok az bu haftada
Mihrimahirem Pinar__50 İnşaallah sağlıkla alırsınız kucağınıza . Haftası küçük değil, içinizi ferah tutun 🥰
Busraya Aa canım sen yazmıştın 32de bebek kanaldaydı diye minnoş 4hafta daha durabilmiş inşallah sağsalim kucağına alırsın eşin yanında canım hiç korkma kanala inen bebek demek ki çok durmuyorr
Pinar__50 Busraya galıba öyle zaten rüyamda da gördüm ama yınede ani oldu inşallah hayırlısı ile gelir tezce 🙏🏻❤️
Meliskam Esenburhan123 evet canim zaten doktorlar bebegin kilosuna onem vermiyorlar bir doktorun gozunde 2600 dogan bebekle 3 600 dogan bebek ayni saglik bakimindan…kilo onem tasimiyor yani
Pinar__50 Esenburhan123 benımkı de 2700 inşallah girmez gerçekten bı de sancı yok o yüzden de korkuyorum suniden bakalım nolcak
Anlbsra Pinar__50 icini fersh tut 3 sene önce kizimi 36+2 suyum geldigi icin dogurdum 2460 Gr küvezede girmedi 🧿
Hamileanne0 Pinar__50 korkma kuzum 35+5 de doğum yaptım ve küveze girmedi yavrum dua et sadece gelişimi iyiyse almazlar bende gurbetteyim böyle düşünerek psikolojini bozma ben herşeyin üstesinden gelirim de kendine ve güçlü ol
Pinar__50 Hamileanne0 çok teşekkür ederim inşallah neleri atlattık oğlumla inşallah sağlıkla alırım kucağıma 🙏🏻❤️
Esra_23 Pinar__50 benimde ilk suyum gelmişti sancı yoktu ama kendi sancılarım bir iki saat içinde başlamıştı inşallah sizinde kendi sancınız gelir