Pelus Merhaba arkadaşlar bu konu çok açıldı ama tekrar Bilgi verebilir misiniz? Nerelere gittiniz ve fiyatları nelerdir? Şuan 17. Haftadayım,bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum.
Glitter Pelus ben de arastiriyordum detayli icin ama sonra doktorum kendisi yapti. Ekstra ucret de odemedim. Ama Yenimahalle de Lina'da uygun fiyata yapiliyormus
Busracagrikorpe Araştırmalarıma göre servet Ünsal tıp merkezi Ali İpek ve özel medipark doç.dr Sinan tan ben 24. Haftama randevuyu doç olmasından dolayı Sinan tan dan aldım 300 tl ücret ve bebeğin yüzünü görebilmek için çok uğraşıp göremezse başka güne bile randevu veriyormuş instigramdan takip edebilirsiniz Ben memnun kaldım şuan 27 haftalık gebeyim
Busracagrikorpe Özel Medipark Tıp Merkezi / B-S AYDINLAR GRUP Küçük Esat, Reşit Galip Cd. No:10, 06700 Çankaya/Ankara Doç Dr Sinan tan
Pelus [bilinmeyen] şuan devlet hastanesinde takibim yapılıyor,doktorumdan memnun olduğum için gidiyorum ama hastane şartlarından hiç memnun değilim,değiştirmeyi de düşünüyorum açıkçası. O yüzden özele de gidebilirim yani ultrason için
Pelus [bilinmeyen] devlette sıra gelmez artık sanırım,geç kaldım.. birde şehir dışındayım ve araştırmaya hiç zamanım olmayacak. Acaba nerelerde gorusebilirim? Perinatologun bakması daha mı iyi olur sizce?
Pelus [bilinmeyen] teşekkür ederim cevap yazdığınız için ama konu başlığımda ve önceki konuşmalarda ayrıntılı yazdığımı düşünüyorum ☺️☺️